Çatalarık’tan Saatcı’ya tam destek

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek ziyaretleri sürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Çatalarık Mahallesi’nden gelen bir grup vatandaş, Başkan Saatcı’ya destek vermek için ziyaret gerçekleştirdi. Farklı siyasi partilerden...

Çatalarık’tan Saatcı’ya tam destek

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek ziyaretleri sürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Çatalarık Mahallesi’nden gelen bir grup vatandaş, Başkan Saatcı’ya destek vermek için ziyaret gerçekleştirdi. Farklı siyasi partilerden olduklarını ifade eden Çatalarık sakinleri, yapılan hizmetleri gördüklerini ve bu yüzden Başkan Saatcı’ya destek vereceklerini söylediler.

Çatalarık sakinleri adına konuşan Ramazan Zorbaş, yerel seçimlerde partilere değil, kişilere bakıldığının altını çizerek Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek vereceklerini ifade etti. Samimi ortamda geçen ziyarette Çatalarık’tan gelen mahalle sakinleri Başkan Saatcı’yla çeşitli konularda sohbet ettiler.

“Her zaman etle tırnak gibi olduk”

Çatalarık Mahallesi’nin kendi inisiyatifi dışındaki hizmetlerde, bölgeden gelen her talebi değerlendirdiklerini ve ellerinden geldiğince hizmet getirmeye çalıştıklarını ifade eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “1999, 2004 ve 2009’da oy oranı anlamında hep birinci parti olarak çıktığımız mahallelerimizden bir tanesi Çatalarık Mahallemiz. Aşağı yukarı 15 mahallemizin 13’ünde birinci parti olarak çıkmıştık. Biz Çatalarık sakinleriyle her zaman etle tırnak gibi olduk. Bizim inisiyatifimiz dışında gerçekleşen olaylar hariç (2B arazilerinin fiyatları, hazine arazilerinin içinde işgalci pozisyonda bulunan mülk sahibi kardeşlerimize uygun fiyata satışı, Kavşak düzenlemesinde plan değişikliğinin onayı ve 2008 yılından bu yana bekleyen Macar tapusunun askı itirazları) ama vatandaşlarımızın ama kanaat önderlerinin ne talepleri olduysa yerine getirmeye çalıştık. Çaba sarf ettik. Kardeşlerimin bu göstermiş olduğu birlikteliğe ve desteğe ben teşekkür ediyorum. Her zaman dediğim gibi, özellikle 30 Mart 2014’de yapılacak olan seçim bizi bir dönem daha belediye başkanı yapma seçimi değildir. Bu seçim tamamıyla Beşkazalıların, Büyük ailemin 15 yıldır Fethiye’de yapmış olduğumuz hizmetlere vereceği destektir” ifadelerini kullandı.

“Burada kişiye, ekibe ve hizmete oy verilir”

Ve önümüzdeki 5 yıl yeni köylerimizin ve beldelerimizin bağlanmasıyla büyükşehir yasasının uygulamaya geçmesiyle sıkıntılı bir döneme gireceğimizden dolayı bu dönemi tecrübeli bir ekiple geçilmesidir. Bunun için herkes kendisi için oy kullanacak. Zaten yerel seçimlerde Saygıdeğer Fethiyeliler siyasi parti taassubuna girmediler. Öyle olsaydı Saygıdeğer Fethiyeliler daha önce istifa etmek zorunda bırakıldığımız siyasi partimizden bizleri 3 dönem belediye başkanı olamazdık. Oy oranları meydanda… Yerel seçim muhtarlık seçimi gibidir. Burada kişiye, ekibe ve hizmete oy verilir. Saygıdeğer Çatalarık sakinleri de bunu vurgulamak için buraya gelmişler. Sadece Çatalarık değil ama yeni bağlanan beldelerimiz ve köylerimiz ama eski mahallelerimizin hepsinden bu anlamda destek alıyoruz. Allah bu güvene layık eylesin. Mahcup eylemesin. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.