Çapkın Çapkın’a araba çarptı

Marmaris ilçesinde, “Çapkın” isimli Alman kurt köpeği kaldırımda dişi bir köpekle oynadığı sırada aniden yola fırladı. Bu sırada kavşaktan geçen kadın bir sürücünün kullandığı otomobil köpeğe çarptı. Ayağı...

Çapkın Çapkın’a araba çarptı

Marmaris ilçesinde, “Çapkın” isimli Alman kurt köpeği kaldırımda dişi bir köpekle oynadığı sırada aniden yola fırladı. Bu sırada kavşaktan geçen kadın bir sürücünün kullandığı otomobil köpeğe çarptı. Ayağı kırılan çapkın köpek, acı içinde sahibinin gelmesini bekledi.

Olay dün akşam saatlerinde, Yunus Nadi Caddesi Kervansaray kavşağında meydana geldi.Yavuz Donat’a (50) ait 4 yaşındaki “Çapkın” isimli erkek Alman Kurt Köpeği, sokakta karşılaştığı dişi bir köpekle oynamaya başladı. Çapkın, kaldırımda karşı cinsine karşı kur yaptığı sırada aniden yola fırladı. Bu sırada yoldan geçmekte olan Özgül Özdemir’in (33) kullandığı otomobil köpeğe çarptı. Arka ayağı kırılan çapkın , acı içinde kendini karşı kaldırıma attı. Köpeğe çarpan kadın durarak polise haber verdi. Köpeğin tanıyan vatandaşlar sahibi Yavuz Donat’a telefonla haber verdi. Çapkın’ın oynadığı dişi köpek ise yeni tanıştığı arkadaşının acı içinde kıvranmasını şaşkın gözlerle seyretti. Çok geçmeden köpeğin sahibi olay yerine geldi. Donat, yaralanan köpeğini araca koyup veterinere götürmek istedi, fakat ayağı çok acıyan köpek buna izin vermedi. Çapkın uyuşturucu iğne vurulmak suretiyle araca konularak tedavi için kliniğe götürüldü.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.