Canlı yayın meclis toplantısı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, şeffaf belediyecilik anlayışı doğrultusunda vatandaşların bundan böyle belediye meclis toplantılarını canlı yayından takip edebileceklerini açıkladı.Menteşe Belediyesi Meclis Toplantıları...

Canlı yayın meclis toplantısı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, şeffaf belediyecilik anlayışı doğrultusunda vatandaşların bundan böyle belediye meclis toplantılarını canlı yayından takip edebileceklerini açıkladı.

Menteşe Belediyesi Meclis Toplantıları artık canlı izlenebilecek. Vatandaşlar Menteşe Belediyesinin aylık meclis toplantılarını www.mentese.bel.tr adresine girerek canlı takip edebilecekler.

Vatandaş odaklı hizmet kalitesini her geçen gün arttıklarını belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Menteşe Belediyesi olarak şeffaf belediyecilik anlayışı ile hizmet ediyoruz. Bu bağlamda vatandaşlar artık Meclis Toplantılarımızı canlı olarak izleyip, takip edebilecekler. Burada aldığımız kararlarımızı, gündem maddelerimizi vatandaşlarımız internet olan her yerden öğrenebilecekler.  İsterlerse evde, ister dışarıda, isterlerse akıllı telefonlarından internet bağlantısı yapabilecekleri her yerden izleyebilecekler. Menteşe Belediyesi olarak çağdaş, insan odaklı ve kaliteli bir kent yaşamını hedefliyoruz. Söz verdiğimiz gibi Menteşe’yi birlikte yönetiyoruz” dedi.

Menteşe Belediyesi Meclis Toplantısı bugün saat 14.00’da Konakaltı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Dileyen vatandaşlar www.mentese.bel.tr adresine girerek buradan Meclis butonuna tıklayarak toplantıları canlı izleyebilecekler.

Menteşe Belediye Meclisi’nin bugünkü toplantısında Plan Bütçe Komisyonu Raporu (Stratejik Plan), İmar Planı değişiklikleri, Taşınmaz Taksimi, 2015 yılı Belediye Bütçesi, Katı Atık Tarifesinin belirlenmesi gibi gündem maddeleri ile toplanıyor.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.