Çalışan Gazeteciler bir araya geldi

Menteşe ilçesinde görev yapan gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği kahvaltıda bir araya geldiler.Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti 10 Ocak Çalışan...

Çalışan Gazeteciler bir araya geldi

Menteşe ilçesinde görev yapan gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği kahvaltıda bir araya geldiler.

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle üyelerini kahvaltıda bir araya getirdi.

Müco Cafe’de çalışan gazetecileri bir araya getiren Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan, basın çalışanlarına cemiyet üyelik kartlarını dağıtırken, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından gazeteciler için hazırlanan kalem ve not ajandası ve Eskiz Moda Cafe tarafından sadece Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti üyeleri için hazırlanan indirim kartları dağıtıldı.

10 Ocak Basın Çalışanları gününü kutlayan Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan, “10 Ocak çalışan gazeteci meslektaşlarımın gününü kutluyorum. Cemiyetimizin kuruluşundan bu yana aldığımız olumlu tepkiler bizi mutlu etti. Bizler, günün 24 saatinde sıcak soğuk demeden görev yapıyoruz. 10 Ocak tarihi bizler için önemli. Böylesi bir günde bir araya gelerek Müco Cafe işletmesinin katkıları ile hem günümüzü kutlamak, hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istedik. Büyük özveri ile mesleğini sürdüren tüm çalışan gazetecilerin gününü kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından pasta kesimi gerçekleşti.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.