Çaldıkları araçla polis otosuna çarptılar

Fethiye'de aynı akşam çalmaya çalıştıkları dördüncü aracı düz kontak yaparak kaçıran 2 şüpheli, kendilerini kovalayan polis otosuna çarpmaları sonucu yakalandı.Patlangıç Pazaryeri Mahallesi Şehit Mustafa Gökdal Caddesi...

Çaldıkları araçla polis otosuna çarptılar

Fethiye'de aynı akşam çalmaya çalıştıkları dördüncü aracı düz kontak yaparak kaçıran 2 şüpheli, kendilerini kovalayan polis otosuna çarpmaları sonucu yakalandı.

Patlangıç Pazaryeri Mahallesi Şehit Mustafa Gökdal Caddesi üzerinde gece saat 22.00 sıralarında 48 HK 289, 48 HG 427 ve 48 PK 063 plakalı üç ayrı otomobili düz kontak yaparak çalmaya çalışan 2 şüpheli, araçları çalıştıramayınca Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde görev yağan öğretmen Metin Karabulur’a ait 48 FC 046 plakalı otomobili düz kontak yaparak çalıştırmayı başardı. Çevre sakinlerinden bir kişinin otomobil hırsızlarını polise ihbar etmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri düz kontak yapılıp çalınan aracın peşine düştü. Polisler aracının önüne geçince hırsızlar polis aracına çarparak durabildi. Bu araçtan hemen inen iki kafadar yaya olarak çevredeki tarlalar ve seraların bulunduğu yere kaçtı. Polis ekibi sıkı bir kovalamacanın ardından yaya olarak kaçan iki şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan Şener Y. (20) ile Abdullah K. (19) oto hırsızlığı olayına karıştıkları iddiası ile hazırlanan suç dosyası ile adliyeye sevk edildi. Şahıslar hakkında yasal işlemler başlatıldı.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.