Çakıralan’ın İçme Suyu Hattı yenileniyor

Milas Belediyesi’ne bağlı Çakıralan Mahallesi’nde 5 bin 138 metrelik içme suyu hattı yenileme çalışması yapılıyor.Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ), il genelinde içme suyu...

Çakıralan’ın İçme Suyu Hattı yenileniyor

Milas Belediyesi’ne bağlı Çakıralan Mahallesi’nde 5 bin 138 metrelik içme suyu hattı yenileme çalışması yapılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ), il genelinde içme suyu sorunu yaşayan bölgelerin sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. Milas bölgesindeki çalışmalarına 2. Bölge Şube Müdürü Güray Emiroğlu koordinatörlüğünde devam eden ekipler, Çakıralan Mahallesi’ndeki yerleşim yerleri için bölgenin 5 bin 138 metrelik içme suyu hattı yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

İçme suyu hattı yenileme çalışmaları ile ilgili bilgi veren MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, şu ana kadar hattın bin 300 metrelik kısmının yenilendiğini söyledi.

Çakıralan Mahallesi’nin dağlık ve engebeli bir araziye sahip olduğunu vurgulayan Ülgen, “Bu yüzden çalışmalarımızda biraz zorlanabiliyoruz. Ancak coğrafi şartlar ne kadar zorlarsa zorlasın ekiplerimiz olağanüstü bir gayretle, hızlı bir şekilde ilerliyor. Kısa sürede geri kalan hattımızın da yenilenmesi tamamlanacak. Hat yenilememizi bir an önce tamamlayıp içme suyu sorunu yaşayan diğer bölgelerimize de hizmet götürmek istiyoruz” dedi.

Çalışmaları yakından takip eden Çakıralan Mahallesi Muhtarı Mustafa Çoban, “Mahallemiz 50 yıllık bir geçmişe sahip. Mahallemizde sürekli arıza yaşanıyordu. MUSKİ Genel Müdürlüğü’ne yaptığımız başvuru sonrası bölgemizde bir çalışma başlatıldı. Toplamda 5 bin metre olmak üzere mahallemizin su hattı yenileniyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.