Büyükşehir Konservatuar Sınavları 22-23 Ekim’de

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’na katılımlar için sınavlar 22-23 Ekim’de yapılacak.Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın öğrenci alımları başladı. Türk Halk Müziği (THM), Türk Sanat Müziği...

Büyükşehir Konservatuar Sınavları 22-23 Ekim’de

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’na katılımlar için sınavlar 22-23 Ekim’de yapılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın öğrenci alımları başladı. Türk Halk Müziği (THM), Türk Sanat Müziği (TSM), Halk Oyunları ve Tiyatro dallarında alınacak öğrenciler 3 yıllık eğitimin sonunda sertifika alacaklar. Herhangi bir eğitim düzeyinde olma zorunluluğu olmayan konservatuar sınavları 22-23 Ekim tarihlerinde yapılacak.

Adayların başvurularını, Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi, 2 vesikalık fotoğraf, 18 yaşından küçük adaylar için velisinden ( Velisi bulunduğum aday öğrencinin, Muğla Büyükşehir Belediye Konservatuvarı sınavlarına girmesi, kazandığı takdirde kayıt işlemlerinin yapılması, Öğrenci olarak ders ve etkinliklere katılması tarafımca uygundur) uygunluk dilekçesi ile birlikte Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’ndeki ilgili birime yapması gerekiyor. Konu hakkındaki detaylı bilgi başvuru yerinden ve www.mugla.bel.tr adresinden alınabilecek.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.