“Bu ülkeye yön veren kadınlardır”

MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, Kadınlar Günü’ne özel mesaj yayınladı.8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir mesaj yayınlayan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş, kadınları ekonomik hayatta ki önemine...

“Bu ülkeye yön veren kadınlardır”

MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, Kadınlar Günü’ne özel mesaj yayınladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir mesaj yayınlayan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş, kadınları ekonomik hayatta ki önemine vurgu yaptı.

Kadınların topluma yön verdiğini kaydeden Başkan Karakuş, “Kadın, bizim topraklarımızda toplumun ve ailenin temelidir. Ulu Önder Atatürk’ün çağdaşlaşma felsefesinde de kadının yerinin çok özel olduğu gözler önüne serilmektedir. Kadınların, siyasal, sosyal ve ekonomik faaliyetlerde eskiye oranla daha yoğun bir şekilde bulundukları bir süreç içerisindeyiz. Bu gelişme, Türkiye’nin gelişimi için oldukça önemli bir durumdur. Çünkü bir ülkeyi geliştiren, ona yön veren kadınlardır.” dedi.

Kadınların iş dünyasının gerçek ortağı olduğunu ifade eden Başkan Karakuş, “Kadın girişimci sayımızı erkeklerin sayısına ulaştırmak, onları iş aleminin içinde başta yönetici ve girişimci pozisyonları olmak üzere daha fazla görebilmek hepimizin ortak isteği. Refaha ve zenginliğe ulaşmak istiyorsak kadın girişimcilerimizin sayısını arttırmalıyız. Biz MUTSO olarak bu amaç doğrultusunda üzerimize düşen görevi yerine getiriyor ve Girişimcilik Eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Ve ekonomik hayatın içinde aktif olarak yer almak isten tüm kadınları, kadınlarımızı bu eğitimlere bekliyoruz.” açıklamalarında bulundu.

MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, “Muğlamızın girişimci ve azimli kadınları başta olmak üzere, tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım.” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.