Bu ufukta “EGEMENLİK” var

Lig başından bu yana gösterdiği performans ile taraftarına saç baş yolduran Muğlaspor, deplasmandaki ilk galibiyetini yeni Teknik Direktörü Egemen Urhan’la aldı.Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta sezon başından bu yana kötü...

Bu ufukta “EGEMENLİK” var

Lig başından bu yana gösterdiği performans ile taraftarına saç baş yolduran Muğlaspor, deplasmandaki ilk galibiyetini yeni Teknik Direktörü Egemen Urhan’la aldı.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta sezon başından bu yana kötü bir futbol ortaya koyan ve taraftarına galibiyeti hasret bırakan Muğlaspor, Levent Bayraktar’ın yerine Egemen Urhan’ı getirdi. Geçtiğimiz yıl Muğlaspor’u 3’lig potasından döndüren Egemen Urhan, tekrardan devraldığı yeşil beyazla ilk maçında galibiyetle başladı.

Deplasmanda ilkkez galip gelen Muğlaspor, Denizli İl Özel idare spor karşısında sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Maça hızlı başlayan Muğlaspor  17. Dakikada  Emirhan’ın ayağından bulduğu golle ilk yarı 0-1 öde tamamladı. İkinci yarıda ise 52. Dakikada  Muhammet Alagaş ve 73. Dakikada  Mustafa Yıldırımın ayağından bulduğu golle maçtan 0-3  galip ayrılmayı başardı.

Muğlaspor Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı maç sonrası yaptığı açıklamada, “Teknik Direktör Egemen Urhan’ın takıma başına geçmesi ile artı bir motivasyon oldu. Bu galibiyetin bizim için ayrı bir önemi var 2 yıldır oynadığımız hiçbir suni çim maçını kazanamıyorduk, bunun içinde ayrıca mutluyuz. Artık buradan sonra alabildiğimiz bütün puanları alıp durumuzu göreceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.