Bu kez rekoru Şehitler için kıracak

Datça’da yaşayan ve bugüne kadar 15 Guinness Rekoru, 25 Taekwondo Dünya Kırış rekoru elde eden sporcu Ali Bahçetepe bu kez rekoru Şehitler için kıracak. Bahçetepe, yarın saat 12.30’da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk...

Bu kez rekoru Şehitler için kıracak

Datça’da yaşayan ve bugüne kadar 15 Guinness Rekoru, 25 Taekwondo Dünya Kırış rekoru elde eden sporcu Ali Bahçetepe bu kez rekoru Şehitler için kıracak. Bahçetepe, yarın saat 12.30’da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapacağı gösteride 2 rekor denemesinin yayında şehitler anısına 16 adet beton bloğu zamana karşı kırmayı şehitler için deneyecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı kapsamında Ali Bahçetepe şehitler anısına iki Dünya Rekoru denemesi ve çeşitli kırış gösterileri gerçekleştirecek.

18 Mart Çarşamba günü (yarın) saat 12.30'da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak olan gösteride Ali Bahçetepe, “Göğüs üstünde 16 adet beton bloğun zamana karşı kırılması” ve “Tek vuruşta en fazla beton bloğun kırılması” kategorilerinde iki Dünya Rekoru denemesi gerçekleştirecek. Ali Bahçetepe'nin bu güne kadar toplam 15 Guinness Dünya Rekoru ve 25 Taekwondo Dünya Kırış Şampiyonluğu bulunuyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Daire Başkanlığımız olarak Ali Bahçetepe'ye başarılar diliyor ve bu rekorları kıracağına yürekten inanıyoruz.”

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.