Bu kez gazı avukat sıktı!

Toplumsal olaylar ve eylemlerle sıkça rastladığımız gaz sıkma bu kez bir köpeğe uygulandı hem de bir avukat tarafından. Halil Canda adlı avukat annesine saldıran köpeği biber gazı sıkarak bertaraf etti.Marmaris ilçesinde bir...

Bu kez gazı avukat sıktı!

Toplumsal olaylar ve eylemlerle sıkça rastladığımız gaz sıkma bu kez bir köpeğe uygulandı hem de bir avukat tarafından. Halil Canda adlı avukat annesine saldıran köpeği biber gazı sıkarak bertaraf etti.

Marmaris ilçesinde bir avukat, annesini saldıran köpeği biber gazı ile müdahale etti. Gazı yiyen köpek ise uzun süre kendine gelemedi.

Olay, Armutalan Mahallesi Mekankent sitesinde yaşandı. Marmaris’te Avukatlık yapan Halil Canda’nın annesi Cevahir Canda (61), alışveriş sonrası evine dönerken sitenin girişinde Ümit O’ya ait av köpeğinin saldırısına uğradı. Avukat Halil Canda , annesinin köpek tarafından saldırıya uğradığını görüp kurtarmak için koşarak yanında taşıdığı biber gazını köpeğe sıktı. köpek biber gazını yiyince neye uğradığını şaşırıp kadını bırakarak gözleri acı içinde sitenin içine doğru kaçtı. Çok korkan kadın saldırıyı hafif diş ısırıkları ile atlatırken hastanede ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Köpeğin sahibinin özür dilemesi üzerine avukat ve annesi şikayetçi olmaktan vazgeçti. Halil Canda olayı, “Annemle köpeğin boğuştuğunu gördüm. Belimde ruhsatlı silahım ve biber gazım vardı. Aklıma biber gazı sıkmak geldi. Gazı sıkınca köpek sersemledi ve annemi bıraktı. Biber gazı olmasaydı annemi köpekten kurtarmak için silahımı kullanmak zorunda kalabilirdim” sözleri ile anlattı.

Cevahir Canda ise “Ben de oğlum da hayvanları çok severiz aslında ama neden bana saldırdı anlayamadım. Eğer oğlum köpeğe biber gazı sıkmasaydı beni daha kötü yaralayabilirdi. Hayvan beslemek ve sahiplenmek sorumluluk istiyor. Sahiplenilen hayvanlar başıboş bırakılmamalı aksi takdirde insanlara zarar verebilirler” diyerek hayvan sahiplerini uyardı.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.