Bozyer’den duygusal veda

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde AK Parti’den istifa etmesine rağmen başka partiden aday olmayan Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer yayınladığı duygusal mesajla veda etti. Kavaklıdere Belediye Başkanı...

Bozyer’den duygusal veda

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde AK Parti’den istifa etmesine rağmen başka partiden aday olmayan Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer yayınladığı duygusal mesajla veda etti. 

Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer yayınladığı duygusal mesaj ile Kavaklıdereliler’e veda etti. 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti’den istifa eden ve başka partiden aday olmayan Nuray Bozyer ilçesinde yayınlanan gazete vasıtası ile duygusal bir veda mesajı yayınlayarak Kavaklıdereliler’e veda etti.

Başkan Bozyer yayınladığı veda mesajında; “Şahsıma duyduğunuz büyük güven ve verdiğiniz destekle 2004-2014 yılları arasında 2 dönem doğup, büyüdüğüm ilçeme hizmet etme imkanı verdiniz. Bu güven ve desteğinizden dolayı hepinize tek tek teşekkür ederim. Sizlerin güven ve desteğini boşa çıkarmamak için 10 yıl boyunca aklımın ve gücümün yettiğince ilçeme güzel eserler kazandırmaya çalıştım. Allah’ıma şükürler olsun ki şahsi çıkarlar haricinde sizlere verdiğim taahhütlerin neredeyse tamamını yerine getirmiş olmanın haklı gurur ve sevincini yaşıyorum. 10 Yıllık hizmet kitapçığımı sizlere sunduk. Bu hizmetlerin başarılmasında başta bizlere verdikleri güven ve destek nedeniyle Kavaklıdere halkına hizmetlerin her aşamasında büyük yardım ve desteklerini gördüğüm Başbakanımıza, Bakanlarımıza ve Bakanlıkların tüm yetkililerine, Valilerimiz ve Vali Yardımcılarımıza, Kaymakamlarımıza, Milletvekillerimize, siyasi partilerimizin başkan ve yöneticilerine, İl Müdürleri ve çalışanlarına, İlçemiz Kamu Kurumu yönetici ve çalışanlarına, Ulusal ve Yerel Basın temsilcilerine, Mahalle ve Köy Muhtarlarına, gönül dostlarıma teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım. İlçeme hizmet ederken kimseyi mağdur etmemeyi, gönül ve rızalarını almayı özen gösterdim. Bir daha seçilir miyim?, bir sonraki seçimde oy verirler mi? endişesi taşımadım. Zengin- fakir, oy verdi- vermedi, zümre-gurup ayrımı yapmadan doğru bildiğimizi yapmayı kendime ilke edindim. 2 dönemden fazla görev yapmayı da düşünmedim. Ancak Muğla’nın büyükşehir olmasıyla Kavaklıdere’nin büyükşehre geçişinde bana da sorumluluk ve görev düştüğünü, beldelerimizle, köylerimizle bir bütün olma aşamasında sorumluluktan kaçmamam gerektiğini düşünerek bir kez daha aday olmayı tercih ettim. Ancak yaşanan siyasi olaylar nedeniyle çekilmek zorunda bırakıldım. Yılardır kol kola, omuz omuza yürüdüğüm, beraber hizmet ettiğim arkadaşlarımla yol ayrımına geldik. Her şeyi öğrendik te galiba siyasette şirin görünmeyi, nabza göre şerbet vermeyi, insanların duygularını lehimize nasıl çevireceğimizi öğrenememişiz. Siyasetçi olamamışız. Olsun. Yüce Mevla’m beni çok sevdiğim, doğup büyüdüğüm Kavaklıdere’ye ve Kavaklıdere halkına hizmet etmeyi nasip etti. Bu gurur da bana yeter" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.