“BORÇ BATAĞINDA BELEDİYE Mİ HİZMET EDEN BELEDİYE Mİ?”

Mitingine dönüşen MHP Göltürkbükü Seçim Ofisi açılışında konuşan MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, vatandaşlara “ Borç batağı altında bir belediye mi yoksa hizmet eden bir belediye mi istiyorsunuz?” diye...

“BORÇ BATAĞINDA BELEDİYE Mİ HİZMET EDEN BELEDİYE Mİ?”

Mitingine dönüşen MHP Göltürkbükü Seçim Ofisi açılışında konuşan MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, vatandaşlara “ Borç batağı altında bir belediye mi yoksa hizmet eden bir belediye mi istiyorsunuz?” diye sordu.

MHP Göltürkbükü Seçim İletişim Merkezi, coşkulu bir kalabalığın katıldığı törenle açıldı. Törende konuşan MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, Göltürkbükü Belediyesi'ni eleştirdi, mecliste farklı partiye, belediye başkanlığında farklı partiye oy istendiğini söyleyip, "Artık binbir surat siyasetin sonu gelmiştir" dedi.

Partilerin amaçlar uğruna kullanıldığına dikkat çeken Başaran, Göltürkbükü Belediyesi'ni eleştirerek şunları söyledi:

"Artık 15 yıl oldu, 15 yıl. 15 yıldan buyana, çözülememiş, hâlâ daha size bu konuda vaatte bulunanların gerçek yüzlerinin ne olduğunu iyi anlayın. Şu anda sizlere birileri gelip, efendim 'ben mecliste şuraya adayım, mecliste bana verin ama başkanlıkta filan yere verin' diye söyleyenler olur ise ki oluyor onlara deyin ki, burası Göltürkbükü, artık bin bir surat siyasetin sonu gelmiştir. Hep birlikte size, yerine getirilmemiş vaatleri sunanları mı istiyorsunuz, yoksa söylediğini yapmış, hayata geçirmiş, kararlı, mühendis, efendi, ayrımcılık yapmayan, ötekileştirmeyen, herkesi kucaklayan, el ele veren, gönülleri birleştiren, bir Tosun mu istiyorsunuz?"

"Fiziken Yakındı Gönülden Uzaktı"

Başaran'ın ardından alkış ve sloganlarla konuşmasına başlayan Başkan Mehmet Tosun ise, Göltürkbükü Belediyesi'nin kapatılacağını ve beldenin de mahalleye dönüştürüleceğini hatırlatarak, "Peki dünyanın sonu mu? Değil. Endişeye gerek var mı? Yok. Neden değerli hemşehrilerim; eskiden Göltürkbükü Belediyesi fiziken size yakındı ama yürekten ve gönülden uzaktı zaten. Hiç endişeye gerek yok, Mehmet Tosun geliyor, Bodrum Yarımadası değişime hazırlanıyor, artık Bodrum Belediyesi, şu anki belediyeden size daha yakın hâle geliyor değerli hemşehrilerim" şeklinde konuştu.

Göltürkbükü Belediyesi'nin 15 yıllık belediye olduğunu belirten Başkan Mehmet Tosun, görev yapan belediye başkanlarına, muhtarlara, meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına ise teşekkür etti.

Göltürkbükü'ne Özel Projeler

Beldeye düğün salonu yapılacağını, balıkçı barınağının yenileneceğini, günübirlik teknelere sahip çıkılacağını söyleyen Başkan Mehmet Tosun, vatandaşın modern belediyecilik hizmetleri ile tanışacağını ifade etti. Sitelerde oturan insanların hem çocuklarının hem de kendilerinin ulaşım sorunu olduğunun farkında olduğunu söyleyen Başkan Mehmet Tosun, ulaşım sorununu çözeceklerini belirtti, semt pazarı projesini hayata geçireceklerini, pazar alışverişini eziyetten konfora dönüştüreceklerini söyledi.

Yaşlılar,Kadınlar, Engelliler için

Konuşması sırasında vatandaşlar arasından, "Huzurevi istiyoruz" sesi yükselmesi üzerine, hazırladıkları projeden özetle bahseden Başkan Mehmet Tosun, "Biz buna 'yaşlı konuk evi' diyoruz. Öyle güzel bir proje hazırladık ki, bünyesinde hem yaşlılarımız için konuk evi var, huzurevi var, aynı zamanda yardıma muhtaç kadınlarımız için kadın sığınma evi var, engelli çocuklarımız için de engelli sığınma evi var. Gece gündüz çalışıp proje hazırlıyoruz, dedikoduyla uğraşacak vaktimiz yok" dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.