Boğa, Buzağı Güzeline altın taktı

AK Parti Muğla Milletvekili Yerkesik’te düzenlenen Buzağı Güzellik Yarışmasında Buzağı Güzeli’ne altın taktı.TBMM’nin yasama tatiline girmesiyle millet vekilleri seçim bölgelerinde çalışmalarını sıklaştırdılar....

Boğa, Buzağı Güzeline altın taktı

AK Parti Muğla Milletvekili Yerkesik’te düzenlenen Buzağı Güzellik Yarışmasında Buzağı Güzeli’ne altın taktı.

TBMM’nin yasama tatiline girmesiyle millet vekilleri seçim bölgelerinde çalışmalarını sıklaştırdılar. Meclisin tatile girmesiyle Muğla’ya giden AK Parti Muğla milletvekili Ali Boğa da çok yoğun günler yaşıyor. Ramazan ayın da bile hız kesmeyen etkinlikleriyle geniş Muğla coğrafyasının her köşesine ulaşmaya çalışan Ali Boğa, zaman zaman renkli görüntülere de sebep oluyor.

Muğla’ya hizmet götürülmesi konusunda büyük çabalar sarfeden Ali Boğa, devam eden çalışmaları da sürekli olarak yerinde takip ediyor ve denetlemelerde bulunuyor. Bazen aynı gün içinde onlarca köy gezen Boğa, Muğla’nın kıyı ile kırsalı arasında önemli bir köprü görevi de yapıyor.

Bu arada Yerkesik Beldesinde Buzağı Güzellik Yarışması’nı da izleyen Ali Boğa yarışma birincisi buzağıya altın takarak renkli görüntülere sebep oldu. Her fırsatta Yörük çocuğu olduğunu ifade eden ve köylerle irtibatını hiç koparmayan Ali Boğa, “Bu güzel kızımız hediyeyi hak ediyor. Bakışları ve endamıyla herkesin gönlünü fethetti” diyerek herkesi güldürdü.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.