Bodrum’un yıldızları

Bodrum Golf Kulübü’nün genç sporcular, Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Yıldızlar Ligi Finallerine kaldı. 5 sporcudan 3’ü 1 birincilik 2 ikincilik aldı. Genç golfçülerin başarısı ilçede büyük...

Bodrum’un yıldızları

Bodrum Golf Kulübü’nün genç sporcular, Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Yıldızlar Ligi Finallerine kaldı. 5 sporcudan 3’ü 1 birincilik 2 ikincilik aldı. Genç golfçülerin başarısı ilçede büyük mutluluk yarattı.

Bodrum Golf Kulübü’nün 9-17 yaş arasındaki 5 sporcusu yıl boyu devam eden Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinde büyük bir başarıya imza atarak 2 Türkiye ikinciliği, 1 Türkiye şampiyonluğu kazandı. Genç sporcuların bu başarısı ilçeyi sevince boğdu. Antalya ve İstanbul’da yapılan finallerde 17 yaş erkeklerde Mehmet Çoban Türkiye şampiyonu olurken, 15 yaş bayanlarda Ayşegül Çoban ikinci, Minik Erkekler B Kategorisi’nde 9 yaşındaki Yılmaz Batan yine ikinci oldu.

Bodrum bağrına bastı

Bodrum Golf Kulübü’nün genç sporcularının bu başarısı Bodrum’da büyük sevinçle karşılanırken Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün genç şampiyonları kabul etti.

İlk olarak Mehmet Onur Şahbaz genç golfçüleri kabul etti. Ziyarette Bodrum Golf ve Tenis Kulübü Başkan Yardımcısı Atilla Yurtkuran, Genel Müdür Caner Tuna ve antrenör Tanju Gürses de hazır bulundu. Tuna Başkan Şahbaz’ın bugüne kadar kendilerine her zaman destek olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti. Başkan Şahbaz’da bu başarının kendisini çok mutlu ettiğini belirtti ve Bodrum Golf Kulübü’nün daha da büyük başarılara imza atacağını söyledi.

Grup daha sonra Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı ziyaret etti. Genç golfçüleri makamında kabul eden Gödekmerdan, başarılarından dolayı çok sevinçli olduğunu söyledi. Golf sporunun Bodrum’da her geçen gün daha da geliştiğini vurgulayan Kaymakam Gödekmerdan Bodrum Golf Kulübü sporcularının Türkiye çapında büyük başarılara imza atmasının da çok anlamlı olduğunu söyledi.

“Eleştirdiler ama başarı ortada”

Bodrum Golf Kulübü sporcuları ve yöneticileri daha sonra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.  Kulübün bu günlere gelmesinde 5 yıllık süreçte başkan Kocadon’un çok büyük desteğinin olduğunu söyleyen Genel Müdür Caner Tuna, başından beri büyük zorlukları Kocadon sayesinde aştıklarını söyledi. Başkan Kocadon ise Bodrum’da golfün daha da gelişmesi gerektiğini söyleyerek; “5 yıl önce bu kulübün temellerini attığımızda bize züppe dediler. Bugün çocuklarımızın başarısıyla geldiğimiz nokta ortada. Bodrum Golf Kulübü’nün başarıları bize gurur veriyor. Çok daha büyük başarılara imza atacaklarına inancım tam. Kulübümüz sadece golf ve tenis sporu yapılan bir yer olmaktan çıkıp, Türkiye çapında dereceye giren genç sporcuları yetiştiren bir yuva haline geldi. Bu da bize büyük heyecan veriyor” dedi.

Bodrum Golf Kulübü ekibi son olarak Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün’ü ziyaret etti. Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette gençlerin Türkiye çapındaki başarılarından dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Akgün gençleri tebrik etti. Genç sporcular daha sonra Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü gezdi, bilgi işlem odasında MOBESSE kameralarını inceledi. Son olarak kafile Ömer Akgün’ün çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan slaytları büyük bir keyifle izledi.

Bodrum’un genç golfçülerine Bodrum Kaymakamı, Belediye Başkanları ve İlçe Emniyet Müdürü hediyeler verdi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.