Bodrum’un yeni stadı hazırlanıyor

Bodrum Şehir Stadı’nda başlayan yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik ve B.B. Bodrumspor...

Bodrum’un yeni stadı hazırlanıyor

Bodrum Şehir Stadı’nda başlayan yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik ve B.B. Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya Bodrum Şehir Stadı’nda yapılan tribün yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon , “Sporun birçok dalıyla gençliğimde olduğu gibi şimdi de uğraşıyorum. Bizim zamanımızda sporun hangi şartlarda yapıldığını en iyi bilenlerdenim. Eski kulübüm olan B.B. Bodrumspor’un taraftarıyım, B.B. Bodrumspor’u çok iyi yerlere getireceğimin sözünü vermiştim. Onun için de sporcularımıza her zaman destek veriyor onların en modern tesislerde spor yapabilmeleri için elimden gelen yardımı yapmaya çalışıyorum. Sayın Kaymakamımız Bodrum Şehir Stadı’nın yenilenmesi çalışmalarını başlattı. Stadımız modern bir suni çim sahaya sahip oldu. Sıra geldi tribünlerinin yenilenmesine. Tribünler yeniden yapılıyor ve üstleri kapanıyor. Bu çalışmalar Kaymakamlığımızın bütçesi ile başlatıldı şimdi Bodrum Belediyesi olarak biz devreye girdik. Tribünlerin kalan kısmının yapımı ile Şeref Tribünü’nün yenilenmesi işinin yanı sıra, iki adet yeni tuvalet ve krom bayrak direklerini de biz yapacağız” dedi.

Tüm çalışmalar bittiğinde Bodrum’un 4 bin kişilik modern bir stada kavuşmuş olacağını işaret eden Başkan Kocadon, “Ayrıca B.B. Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gençlerimizin kışın üşümeden, yazın terlemeden rahat rahat spor yapabilmeleri için başlattığımız iklimlendirme çalışması da ihale aşamasında. Yılbaşına kadar bu çalışmayı da bitirip gençlerimizin hizmetine açacağız. Spor salonunda pota arkalarına 200’er kişilik iki tribün yapılacak ve Şeref Tribünü de yenilenecek. Bu arada gençlerimiz için yeni açık hava basketbol sahalarının hazırlıkları da devam ediyor. Bodrum Belediyesi bu çalışmalarla Bodrumlu gençlerimize yaklaşık 1 milyon TL’lik yatırım yapmış oluyor. Gençlerimizin spor aşkı devam ettikçe bizim bu yatırımlarımız da sürecektir. Bakın bu yaz 950 çocuğumuz spor yaparak dinlenmeyi tercih etti, bu benim için büyük gururdur” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.