Bodrumspor Tesisi’nin temeli atıldı

Turizmin yanında sportif başarıları ile de gündeme gelen Bodrum’un Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor nihayet bir tesise kavuşuyor.BAL Ligi 7. Grupta ligin ilk devresini 33 puanla lider tamamlayan...

Bodrumspor Tesisi’nin temeli atıldı

Turizmin yanında sportif başarıları ile de gündeme gelen Bodrum’un Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor nihayet bir tesise kavuşuyor.

BAL Ligi 7. Grupta ligin ilk devresini 33 puanla lider tamamlayan Bodrumspor’un Gümbet Pazaryeri altında bulunan alanda gerçekleştirilen inşaatın temel atma törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Bodrumspor yöneticileri, eksi başkanlar ve sporcular katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrumspor’a yakışır bir tesisi inşa edileceğini ifade ederek, “Bodrumspor’un kullanacağı inşaatımızın temelini atıyoruz. Burada bir spor kompleksi olacak. İlk olarak sporcularımızın kullanacağı lojmanlar ve üst katta kafeterya ve fitnes salonu olacak” dedi.

Bodrumspor’un ligdeki durumunu da değerlendiren Kocadon, “İlk yarıyı lider tamamladık. Oyuncularımız forma aşkıyla özveriyle mücadele ediyor. Hocalarımız ve yönetimimizle yaptığımız toplantıda takviye kararı aldık ve girişimlerde bulunduk. Kaynaklarımızı oluşturduk. Bakın ben göreve geldiğimden buyana Bodrumspor hep başarılı sonuçlara imza attı. Bu yılda amacımız şampiyon olmak” şeklinde konuştu.

Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ise tesis hakkında bilgi vererek, “10 oda ve yönetim birimimiz alt katta olacak. Çok modern ve Bodrumspor’a yakışır bir tesis inşa ediyoruz. Üst katta ise spor kompleksi yer alacak. Kafeteryası, fitnes salonu ve önünde spor sahaları yer alacak” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve açılışa katılanlar hep birlikte inşaata ilk harcı attı. Bodrumspor Tesisleri inşaatı yaklaşık 500 bin TL ye mal olacak. 10 sporcu odası, bir yemekhane, teknik direktör odası, toplantı salonu ve yönetici ofislerinin bulunacağı alt katın üstünde fitnes salonu ve kafeterya yer alacak. Bina 450 metre kare tabanlı inşa edilirken, binanın ön tarafında kalan yaklaşık 7 dönüm üzerine basketbol, tenis, ve futbol sahaları inşa edilecek.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.