Bodrumspor Muğla maçına Hazır

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta Mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Pazar günü başlayacak lig için son hazırlıklarını yapıyor.15 Eylül Pazar günü Muğla’da oynanacak olan Muğlaspor karşılaşması için son hazırlıklarını...

Bodrumspor Muğla maçına Hazır

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta Mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Pazar günü başlayacak lig için son hazırlıklarını yapıyor.

15 Eylül Pazar günü Muğla’da oynanacak olan Muğlaspor karşılaşması için son hazırlıklarını Gümüşlük Belediyesi Spor tesislerinde sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor son taktik hazırlıkları yaptı. Çim sahada gerçekleşen antrenmanda oyuncuların oldukça istekli oldukları gözlendi.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya hazırlıkların sona erdiğini ifade ederek, “ Pazar günü Muğla’dayız. Ligin ilk maçını Muğlaspor ile oynayacağız. Ayrıca bu sene Muğlaspor da oldukça iddialı gayet iyi bir takım kurmuşlar. Açılışlarına gittim takımı izledim. Oldukça iddialı şampiyonluk kelimeleri kullanılıyor. Muğlaspor bizim abi takımımız, aynı zamanda da en zor deplasmanımız. İlk önce dostluk kardeşlik içinde bir karşılaşma geçecektir. Puan almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tüm taraftarlarımızı bu karşılaşmaya bekliyoruz. Özelikle Asi Tayfa ya teşekkür ediyorum. Geçen yıl bizi bütün deplasmanlarda yalnız bırakmadılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Her zaman her yerde iyi günde kötü günde birlikte olduk. Sahaya çıkıp galibiyet için mücadele edeceğiz. Biz çok fazla şampiyonluk söylemlerinde bulunmuyoruz. Ben ekibime, teknik direktörlerime, oyuncularıma ve taraftarlarıma güveniyorum. İnşallah futbolcularımız aslan gibi sahada konuşacaklar. ” dedi.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un antrenmanını ziyaret eden Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire başarılar dileyerek, “Geçen yıl şampiyonluk kıl payı kaçtı. Çok iyi mücadele ettiniz. Bu yıl çok daha başarılı olacağınıza inanıyorum. Hepinize hafta sonu başlayacak olan ligde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.