Bodrumspor 3 puanı 3 golle aldı

Bölgesel Amatör Lig 7. grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor evinde oynadığı Bucak Belediyespor’u 3 - 0 yendi.BAL Ligi 7. Grupta kendi sahasında Bucak Belediyesi Oğuzphanspor’u ağırlayan Bodrum Belediyesi Bodrumspor,...

Bodrumspor 3 puanı 3 golle aldı

Bölgesel Amatör Lig 7. grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor evinde oynadığı Bucak Belediyespor’u 3 - 0 yendi.

BAL Ligi 7. Grupta kendi sahasında Bucak Belediyesi Oğuzphanspor’u ağırlayan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, rakibini üç golle yenerek iddiasını sürdürdü.

Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı oldukça çekişmeli geçti. Karşılaşmanın ilk dakikalarında oldukça istekli oynayan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor uygun gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Rüzgara karşı oynayan Bodrumspor, kısa sürede toparlanarak oyuna ağırlığını koydu. Bodrumspor’un ilk golünü 23. Dakikada Mehmet Sancak attı. Sancak’ın golünün ardından Bodrumspor’un ikinci golünü Hasan Karaduman kaydetti. İlk yarının son dakikalarında penaltı kazanan Bodrumspor’un 3. golünü Ahmet Maran attı. Karşılaşmanın ilk yarısı 3-0 Bodrumspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılşamanın ikinci yarısında kontrollü bir oyun oynayan Bodrumspor skoru korudu.

Bodrumspor 15 Aralık’ta oynanacak Çine Madranspor karşılaşması öncesinde moral buldu.

Programda son olarak Halk Eğitim Merkezi Taekwondo Takımını ziyaret eden Vali Güvençer, sporcularla sohbet etti.

Sporcuların bu spor hakkındaki öykülerini dinledikten sonra, hazırlanan gösteriyi izleyen Vali Güvençer, “Burası küçük bir yer. Kimileri için bu sporun bu hale gelmesi çok şaşırtıcı olabilir ama aslında o kadar şaşırtıcı değil. Çünkü her insan azimle ve akıllıca çalışmalardan sonra her şeyin üstesinden gelebilir. Sizler bu küçük ilçede size sağlanılan imkanlarla elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Sizleri başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Sizi yetiştiren hocanıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda sporculara hediyeler veren Vali Mustafa Hakan Güvençer, öğle saatlerinde ilçeden ayrıldı.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.