Bodrum’da Teras Konserleri başlıyor

Bodrum Ortakent mevkiinde yer alan Bodrum'un gözde buluşma noktalarından Midtown,  Ağustos ayı boyunca Türkiye’nin birçok şehrinden bir araya gelmiş profesyonel müzisyenden oluşan Midtown Orkestrası ile Teras Konserleri’ne...

Bodrum’da Teras Konserleri başlıyor

Bodrum Ortakent mevkiinde yer alan Bodrum'un gözde buluşma noktalarından Midtown,  Ağustos ayı boyunca Türkiye’nin birçok şehrinden bir araya gelmiş profesyonel müzisyenden oluşan Midtown Orkestrası ile Teras Konserleri’ne ev sahipliği yapıyor. Ağustos ayı boyunca her Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi geceleri gerçekleşecek olan Midtown Orkestrası ile Teras Konserleri,  sürpriz isimleri konuk ederken Midtown ziyaretçileri eğlenceye doyacak. Midtown Orkestrası, gün içinde Midtown'da Klasik, Jazz, Latin, Opera, Pop konserlerini sürdürürken her Salı, Midtown’ın gurme restoranlarından Big Red One'da Jazz Band ile damak tadına düşkün ziyaretçilere müzik keyfi sunacak.

90’lı yıllardan itibaren birçok müzik topluluğunda bir araya gelmiş olan ve yaz boyu harika işler çıkaracaklarını belirten Midtown Orkestrası, Bodrum gibi Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden gelen ziyaretçileri 01 Eylül’e kadar her gün Midtown’da karşılayacak.

Midtown Orkestrası ile Teras Konserleri,  her Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri saat 22.00-24.00 'de Midtown Teras alanında gerçekleşecek.   Midtown Orkestrası ile her gün ve her saat birbirinden farklı dinletiler Midtown ziyaretçilerini dünya turuna çıkarmaya devam ediyor.

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.