Bodrum’da kaza: 2 yaralı

Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil refüje çıktıktan sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada iki kişi yaralandı.Kaza, Bodrum Turgutreis karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye...

Bodrum’da kaza: 2 yaralı

Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil refüje çıktıktan sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada iki kişi yaralandı.

Kaza, Bodrum Turgutreis karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Myndos (Gümbet) kavşağından Konacık istikametine giden Mehmet Kayaoğlu idaresindeki 48 TR 217 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra önce refüja çıktı. Daha sonra aydınlatma direğine çarparak durabilen araçta bulunan sürücü Kayaoğlu ve yanında yolcu olarak bulunan ismi öğrenilemeyen bir kadın çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde uzun araç kuyruğu oluştu. Kazalı araç kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.