Bodrum’da her gün kaçak göçmen yakalanıyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaklaşık 3 aydır hemen hemen her gün, yasa dışı yollardan yurt dışına geçmeye çalışan kaçak göçmenler yakalanırken, dün gece yaklaşık 150 göçmen daha gözaltına alındı.Devriyelerini sıklaştıran...

Bodrum’da her gün kaçak göçmen yakalanıyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaklaşık 3 aydır hemen hemen her gün, yasa dışı yollardan yurt dışına geçmeye çalışan kaçak göçmenler yakalanırken, dün gece yaklaşık 150 göçmen daha gözaltına alındı.

Devriyelerini sıklaştıran Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler, Bodrum açıklarında üç ayrı botla Yunanistan'ın Kos Adasına geçmeye çalışan Suriye, Afganistan ve Myanmar uyruklu yaklaşık 150 kaçak göçmen yakaladı. Kaçak göçmenler, Sahil Güvenlik botlarına alınarak Bodrum Gümrük alanındaki Sahil Güvenlik Komutanlığına getirilirken, buradan kimlik tespiti ve ifadeleri alınmak üzere Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliğine getirildi.

KOM büro bahçesinde misafir edilen kaçakların yorgun oldukları dikkatlerden kaçmazken, kaçakların işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Muğla Yabancılar Şubesine teslim edilecekleri öğrenildi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.