Bodrum’da asfalt mesaisi

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yalıkavak Erol Cömert Caddesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını inceleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, çalışmaların yaz ayları boyunca aralıksız süreceğini...

Bodrum’da asfalt mesaisi

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yalıkavak Erol Cömert Caddesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını inceleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, çalışmaların yaz ayları boyunca aralıksız süreceğini söyledi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Bodrum Yarımadası genelinde mevsimsel şartlar ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda sürdürdüğü asfalt çalışmalarının Yalıkavak bölümünü inceledi. Başkan Kocadon, Yalıkavak Mahallesi Gökçebel Mevkii’ndeki Erol Cömert Caddesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden sıcak asfalt işleri hakkında da bilgi aldı. Bozulan satıh kaplama sebebiyle caddenin kullanılamayacak durumda olduğunu belirten Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar, 700 metrelik caddede komple sıcak asfalt kaplama yapıldığının bilgisini verdi. Ayrıca çalışma kapsamında caddeye yaklaşık 1.000 ton sıcak asfalt döküldüğünü belirtti.

“Çalışmalarımız tüm yarımadada yapılıyor”

Çalışmaların tamamlanmasıyla caddenin ulaşım açısından daha rahat ve vatandaşların zorlanmadan kullanabilecekleri bir yapıya sahip olacağını ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise şunları söyledi:

“Bozulan, deforme olan ya da yeni açılan tüm yolların, sokakların asfaltlama çalışmaları hızla devam etmekte. Hem Bodrum'da yaşayan hem yaz sezonu için yurt içi ve yurt dışından gelecek misafirlerimizin rahat bir tatil geçirmeleri için yapılan çalışmalarımız tüm yarımadayı kapsamaktadır. İyileştirme çalışmalarımızda istemeden de olsa verdiğimiz rahatsızlıklarda şikayet etmedikleri ve duyarlı oldukları için de tüm halkımıza teşekkür etmek istiyorum. Sonuçta yapılan çalışmalar, birlik ve beraberlik içerisinde yapılmakta. Ekiplerimiz günde ortalama 5 yüz ton malzemeyi yollarımızda kullanıyor.”

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı diğer asfalt ekipleri ise çalışmalarına Bodrum merkezde de devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ekipler; Umurca Mahallesi’ne bağlı Fevzi Çakmak Sokak, Begonvil Sokak, Ali Reis Sokak ve Tırman Sokak'ta toplam olarak yaklaşık 8 yüz ton sıcak asfalt kullandı.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.