Bodrum'a kalite ödülü

Amerika’da düzenlenen ödül töreninde kalite ödülünü alan Zeytin Ada Otel Yöneticileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti. Aldıkları ödülü Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a takdim eden Mattur Turizm...

Bodrum'a kalite ödülü

Amerika’da düzenlenen ödül töreninde kalite ödülünü alan Zeytin Ada Otel Yöneticileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti. Aldıkları ödülü Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a takdim eden Mattur Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Bayraktaroğlu ve otel Genel Müdürü Alişir Şahin ödül hakkında bilgiler verdiler. Alişir Şahin, ödülü Amerika'da düzenlenen tören ile aldıklarını ifade ederek, "Business Initiative Directions (BID) tarafından yapılan çalışma sonrası otelimiz kalite ödülünü almaya layık görüldü. Türkiye'nin ilk butik otellerinden biri olan otelimizin uluslararası platformda ödüllendirilmesi bizleri çok mutlu etti. Özellikle dünyanın en itibarlı kurumlarından biri olan BID'in otelimize üstün hizmet ve kalite anlayışına bağlılığı nedeniyle bizi ödüllendirmesi büyük bir ayrıcalık. Kalite ve hizmet anlayışımız, misafirlerimize yaklaşımımız; çevreye, doğaya ve bulunduğu coğrafyanın kültürüne saygılı duruşunun sonuçlarını birer birer alıyor. Bu ödül Bodrum turizmi açısından da oldukça önemli" dedi.

Ödül için tesis yöneticilerine teşekkür eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, " Bodrum'un butik otel kültürünü yaşatan ve kalitesiyle bu ödülü almaya hak kazanan arkadaşlarımızı kutluyorum" dedi.

“Bodrum Dünyanın markası”

Bodrum'un dünyanın en önemli turizm markalarından biri olduğunu belirten Başkan Kocadon, "Bakın son yıllarda Bodrum olarak aldığımız kalite ve hizmet ödülleri, önemli turizm organizasyonları tarafından yapılan değerlendirmelerde dünyanın ilk 10 turizm destinasyonu arasına girmemiz, hep özverili çalışmaların sonucu oluyor. Ben hep söylüyorum, Türkiye'de birçok turizm bölgesinde turizm yükselirken binaların boyu da yükseldi. Bodrum kendine özgü dokusunu koruyan yapısıyla hep değerine değer kattı. Bodrum'un taşı toprağı pırlanta. Bu pırlantaya değer katan bu tür işletmeler ve bu tür ödüller Bodrum markasının önemini daha da arttırıyor" şeklinde konuştu.

Son yıllarda dünyanın birçok önemli markasının Bodrum'da yatırım yaptığını hatırlatan başkan Kocadon şunları söyledi:

"Bodrum son yıllarda dünyanın en önemli turizm markalarının yatırımlarına ev sahipliği yapıyor. Dünya markalarının Bodrum'a gelmesi bu yatırımların yapılması Bodrum'un değerinin göstergesi. Bodrum bu günlere kolay gelmedi tabi. Uzun yıllar ve özverili çalışmalar sonucu bu değer elde edildi. Birçok önemli isim Bodrum'un bu günlere gelmesine yardımcı oldu. Bu değerin oluşmasında katkısı olan Zeytinada Otel gibi işletmelerin sahiplerine ve yöneticilerimize de ayrıca tekrar teşekkür ediyorum"

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.