Bodrum Yüzücüleri 34 madalya ile döndü

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun, 15-17 Şubat 2013 tarihleri arasında Bursa’da düzenlediği “Uzun Kulvar Masterlar Yüzme Şampiyonası”na katılan Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü (BYSK) 34 madalya alarak Bodrum’a döndü.Yüzücü...

Bodrum Yüzücüleri 34 madalya ile döndü

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun, 15-17 Şubat 2013 tarihleri arasında Bursa’da düzenlediği “Uzun Kulvar Masterlar Yüzme Şampiyonası”na katılan Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü (BYSK) 34 madalya alarak Bodrum’a döndü.

Yüzücü ve Antrenör Boğaç Sülün tarafından yeni kurulan ve ilk yarışlarına Bursa’da katılan Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü, Banu Belkıs Aş, Hülya Bilge, Pelin Demirkıran Yakar, Melahat Kırmızıyeşil, Mert Acar, Zafer Olcay, Baha Diker, Namık Berktay ve Arda Akman’dan oluşan 9 kişilik Master Takımı’yla toplam 12 altın, 9 gümüş ve 13 bronz madalya alırken, 50 mt kurbağalamada da Zafer Olcay, Yeni Master Türkiye Rekoru kırdı. Aralarında hem eski hem de yüzmeye yeni başlayan sporcuların yer aldığı BYSK Master Takımı, bu başarının ardından Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda antrenmanlarına hemen başlayarak Haziran ayında Marmaris’te yapılacak Masterlar Yarışları için hız verdi.

Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü Kurucusu ve Antrenörü Boğaç Sülün, kulübün hem ilk kez yarışlara katıldığını hem de ilk kez Bodrum’a bir master takımının bu kadar çok madalya getirdiğini belirterek “Kulübümüz ve sporcularımız olarak haklı bir gurur yaşıyoruz. Sıradaki hedefimiz, uzun zamandır altyapısını hazırladığımız küçük yüzücülerimizle Nisan ayında Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü olarak yarışlara katılmaktır. Masterlar Takımı çocuklara ve gençlere örnek olmaktadır. Başarı ve spor her yaşta geçerlidir. Bursa’da takım ruhuyla yarışan Master Takımımız ve tribünde kendilerini destekleyen kafilemize teşekkür ederim. Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’un spora verdiği önem ve desteğini karşılıksız bırakmadık, Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü Master Takımı’nın 9 sporcusu da dereceye girdi, madalya ve rekor belgemizle makamına teşekkür ziyaretine gideceğiz” dedi.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.