Bodrum Tırı Konyalılarla buluştu

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı 6 bin 3 yüzüncü kilometrede Mevlana topraklarında Konyalılar ile buluştu.Ankara'nın ardından geç saatlerde Konya'ya gelen TIR. Mevlana İslam Kültür Merkez'inde misafirlerini ağırladı. Gittikleri...

Bodrum Tırı Konyalılarla buluştu

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı 6 bin 3 yüzüncü kilometrede Mevlana topraklarında Konyalılar ile buluştu.

Ankara'nın ardından geç saatlerde Konya'ya gelen TIR. Mevlana İslam Kültür Merkez'inde misafirlerini ağırladı. Gittikleri bölgelerde Bodrum’un tarihini dokusunu, kültürel yapısını, doğal güzelliklerini anlatan Bodrum Tanıtım TIR’ı ekibi, Konyalıların sorularını da yanıtladı.

Yola çıktığı günden bugüne 6 bin 3 yüz kilometre yol yaparak 28 şehre uğrayan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı, Konyalı misafirleri ile buluştu. Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı Koordinatörü Fikret Hıdır ve görevli personeller tarafından Konyalılara proje ve Bodrum hakkında bilgiler verildi. TIR’ı gezen vatandaşlar, üç boyutlu tanıtım filmini de izlemeyi ihmal etmediler.

Konya Büyükşehir Belediyesi Birim Amirleri Bodrum Tanıtım TIR'ını ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldılar. Konya'ya Mevlana ziyaretine gelen yerli ve yabancı turistler ve evlilik hazırlığı yapan bir çift, Bodrum Tanıtım TIR'ını ziyaret ederek fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.

Konya'da Tanıtım TIR'ını ziyaret eden Konyalılara teşekkür eden Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR'ı Koordinatörü Fikret Hıdır, “Yaklaşık 2 aydır yollardayız. Konya 28’inci şehrimiz. Toplamda 30 şehre gitmeyi planladığımız bu projede artık turumuzun sonuna geliyoruz. Konya’dan sonra Antalya ve Denizli illerinde misafirlerimizle buluşarak turumuzu sonlandıracağız. Ben bu proje boyunca TIR’ımızı ziyarete gelen bütün Anadolu halkına çok teşekkür ediyorum. Umarım ki bu gerçekleştirdiğimiz proje, Bodrum'a ve ülkemizin turizmine katkı sağlayacaktır.” dedi.

TIR’ı ziyaret eden misafirlere Bodrum’un simgesi olan Bodrum Mandalinasından üretilen kolonya, lokum ve gazoz ikram edilerek, Bodrum'u anlatan tanıtım broşürleri ve kitapçıkları verildi.

17 Mayıs akşam saatlerine kadar Konya Mevlana İslam Kültür Merkez’inde Konyalılar ile buluşacak olan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’I 17 Mayıs akşam saatlerinde Antalya'ya hareket ederek 18-19 Mayıs tarihleri arasında Antalyalı vatandaşlarımızla Bodrum’u buluşturacak.

30 ile gitmesi planlanan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı bugüne kadar Aydın, İzmir, Balıkesir, Eskişehir, Bursa, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Zonguldak, Bartın, Samsun, Ordu, Trabzon, Rize. Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Diyarbakır, Hatay, Adana, Mersin, Kayseri, Ankara, Konya'ya gitti. TIR, Konya'nın ardından Antalya ve Denizli illerini de ziyaret ederek turunu tamamlayacak.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.