Bodrum Squash Turnuvası sona erdi

Bodrum Belediyesi ve The Marmara Bodrum Otel'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Bodrum Squash Turnuvası, yapılan final maçlarının ardından sona erdi.Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, final maçını kazanan Issa Kamara ile...

Bodrum Squash Turnuvası sona erdi

Bodrum Belediyesi ve The Marmara Bodrum Otel'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Bodrum Squash Turnuvası, yapılan final maçlarının ardından sona erdi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, final maçını kazanan Issa Kamara ile maç yaptı. Başkan Kocadon, Bodrum'da squash turizmini başlatmak istediğini ve bu turnuvanın da bunun ilk adımı olduğunu belirtti.

Bodrum Squash Turnuvası, Bodrum Belediyesi’nin ve The Marmara Bodrum Otel'in ana sponsorluğunda The Marmara Bodrum Otel'in squash salonunda düzenlenen final maçlarıyla sona erdi. Erkekler ve kızlar kategorilerinde yapılan maçlarda erkeklerde Issa Kamara, kızlarda ise Francessca Mirzinhanyan rakiplerini setlerde yenerek şampiyon oldu. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da maçları yakın takip etti ve şampiyon Issa Kamara ile bir maç oynadı.

BODRUM'DA SQUASH TURİZMİ BAŞLAYACAK

Sporseverlerin turnuvaya gösterdikleri ilgi nedeniyle mutlu olduğunu belirten Başkan Kocadon, “Böyle güzel bir Bodrum akşamında, güzel bir manzarada squash turnuvası düzenlendi. Tabi burada bu işin esas başlangıcı Issa ve The Marmara Oteli'ydi. Benim yıllardır squash sporuna karşı bir tutkum var. İlk defa böyle bir turnuva düzenlendi. Biz de buna biraz vesile olduysak ne mutlu bize. Gerçekten çok keyifli maçlar oldu. Ben de elimden geldiği kadar spor konusunda örnek olmaya çalışıyorum. Sporun bir yaşam biçimi olması için elimden gelen her türlü çabayı sarf ediyorum. Çünkü spor yapan insanlar hakkında hep pozitif düşünen bir yöneticiyim. Bizim en büyük görevimizin, sağlıklı nesiller yetiştirmek olduğuna inanıyorum. Onlara da iyi örnek olabilmek için sporun her branşında becerebildiğim kadar yarışlara katılıyorum ki; toplumu spor yapmaya teşvik edebilir miyim, diye. Bunun dışında başka bir amacım yok. Kendim de sağlıklı kalmak için bu spora gönül verdim. Gerçekten squash sporunu bir kere oynamaya başlayan, başka sporu kolay kolay oynayamaz. Onun için ben başta Issa kardeşime, The Marmara'ya, bu güzel sporu Bodrum'da yaymak isteyen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Benim de bir hedefim var; squash turizmini Bodrum'da başlatmak istiyorum ve bu turnuva esasında bunun ilk ayağı. Dünyada 20 milyona yakın squash oynayan insan var. Bunların bir kısmını Bodrum'a çekebilmek de bizim en büyük hedefimiz. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve sporcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. İstanbul'dan ve yurt dışından gelip bizi onurlandırdıkları için de hepinize ayrıca çok teşekkür ediyorum " dedi.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.