Bodrum şimdi de Azerbaycan’a açılıyor

Bodrum Tanıtım Vakfının yoğun çalışmalarıyla 2015 yılı içerisinde dünya üzerinde çeşitli yerlerde Bodrum Tanıtım Ofisleri açılıyor.BOTAV ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Moskova’nın ardından ikinci tanıtım...

Bodrum şimdi de Azerbaycan’a açılıyor

Bodrum Tanıtım Vakfının yoğun çalışmalarıyla 2015 yılı içerisinde dünya üzerinde çeşitli yerlerde Bodrum Tanıtım Ofisleri açılıyor.

BOTAV ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Moskova’nın ardından ikinci tanıtım ofisinin yakın zamanda Bakü’de açılacağını açıkladı. Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfının Başkanı Mehmet Kocadon, Moskova'da faaliyetine başlayan Bodrum Tanıtma Vakfı Moskova Temsilciliğinden sonra Azerbaycan’ın başkenti Bakü'de de Bodrum Tanıtma Vakfı Bakü Temsilciliğinin 2015 yılının Haziran ayında açılacağının müjdesini verdi.

Bodrum Belediyesi ve BOTAV’ın Başkanı Mehmet Kocadon, ISR Holding Başkan Yardımcısı ve Hilton Bodrum Otel Genel Müdürü Zafer Tangil ile Bodrum Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Cemil Bayraktar yaptıkları toplantıda; Bakü şehir merkezinde bulunan Radisson Park İnn Otelinin bünyesinde Bodrum Tanıtma Vakfı Bakü Temsilciliğinin açılmasını kararlaştırdılar.

Bakü’de yer alacak Bodrum Tanıtım Ofisinin faaliyete geçmesiyle birlikte daha fazla Azerbaycanlı turistin Bodrum’a gelmesi için BOTAV tarafından çalışmalar yürütülecek. Haziran ayı içerisinde açılması planlanan tanıtım ofisinde yapılacak çalışmalar kapsamında; Azerbaycanlılara Bodrum ile ilgili genel bilgiler verilerek Bodrum’daki turizm faaliyetleri, ilçenin kültürel ve sanatsal yönleri hakkında da kapsamlı tanıtım çalışmaları yürütülecek.

Hedefimiz: Bodrum’un ekonomisini güçlendirmek

Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, Rusya ve Rusça konuşan ülkelere çok önem verdiklerini, bu amaçla Rusça konuşan diğer ülkelerde de temsilcilikler açacaklarını ifade ederek; “Rusların, Rusça konuşan ülkelerin özellikle de Azerbaycan halkının Bodrum’a büyük ilgisi var. Bodrum’u onlara daha iyi tanıtmak için bizler de, Bodrum Tanıtma Vakfı olarak, öncelikle Rusya’nın başkenti Moskova’daki tanıtım ofisimizi açtık. Sırasıyla Rusça konuşan ülkelerde de bu tanıtım faaliyetlerimize devam edeceğiz. Ofislerimizin sayısını artırarak; Bodrum adının daha etkin, daha bilinir bir marka olarak anılmasını sağlayarak Bodrum’un ekonomisini güçlendirmek ve turizm faaliyetlerimizi 12 aya yaymak hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.