Bodrum Mahallesi mahalle toplantıları sürüyor

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından gündüz saatlerinde Yalıçiftlik'te ev ziyaretleri yapıldı. Yalıçiftlik Mahallesi'nin Çukurgöl Küme Evleri ve Yumurtaş Mevkii’ndeki çeşitli evlere...

Bodrum Mahallesi mahalle toplantıları sürüyor

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından gündüz saatlerinde Yalıçiftlik'te ev ziyaretleri yapıldı. Yalıçiftlik Mahallesi'nin Çukurgöl Küme Evleri ve Yumurtaş Mevkii’ndeki çeşitli evlere ziyaretlerde bulunan Halkla İlişkiler Birimi personeli, vatandaşların istek ve şikayetlerini aldı.

Yumurtaş Mevkii'nde Nebi Kara isimli bir vatandaş belediye ekiplerine çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, "Mehmet Kocadon'a insani görevlerinden dolayı teşekkür ederim. Bugün hiç kimsenin, bir amirin, bir görevlinin düşünemediğini o düşündü. Mezarlıklarımız tertemiz. Herkes zengin değil, herkesin cebinde nakit parası yok. Benim ne zaman öleceğimi Allah bilir. Elli yaşına gelindiğinde kefen parası bir helal paradan ayrılırdı, ama şimdi belediye bunu üstlendi. Allah razı olsun. Ona tebrikler ederim, teşekkür ederim." dedi.

Akşam Kemer Mahallesinde yapılan toplantıda ise Bodrum Belediyesi Birim Müdürleri, muhtar ve vatandaşlar bir araya geldi. Kemer Mahallesi meydanında yapılan toplantıya Basın Yayın Halkla ilişkiler Müdürü Ummahan Yurt, Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar, Emlak İstimlak Müdürü Hamit Kocaman, Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya, Zabıta Amiri Sinan Tambora, Çevre Kontrol Koruma Müdür Vekili Emrah Tan katıldı.

Bodrum Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt yaptığı açılış konuşmasında önce birim müdürlerini tanıttıktan sonra çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Açılış konuşmasından sonra tek tek söz alan vatandaşlar yetkililere istek, görüş ve şikayetlerini bildirdi. Bodrum Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli tarafından dağıtılan anketlerde vatandaşlardan mahallelerinde yaşadıkları sıkıntıları, belediyeden beklentileri, istek ve taleplerini yazmaları istendi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.