Bodrum kıyılarında temizlik yapıldı

17 Eylül "Uluslararası Kıyı Temizliği Günü" nedeniyle Muğla’nın Bodrum ilçesinde, deniz ve kıyı temizliği yapıldı.İlçede gerçekleştirilen etkinlikte, Bodrum Liman Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra Bodrum yolcu Limanı...

Bodrum kıyılarında temizlik yapıldı

17 Eylül "Uluslararası Kıyı Temizliği Günü" nedeniyle Muğla’nın Bodrum ilçesinde, deniz ve kıyı temizliği yapıldı.

İlçede gerçekleştirilen etkinlikte, Bodrum Liman Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra Bodrum yolcu Limanı 'nın çeşitli departmanlarında görev yapan personeli şapka, yelek, eldiven ve maske takarak Paşatarlası Sahili'nde kıyı temizliği yaptı.

Deniz ve kıyı temizliğinin önemine dikkat çekmek ve bu hususta topluma örnek olarak toplumsal farkındalık yaratmak adına gerçekleştirilen etkinlikte isimli bir bottanda el kepçesi yardımıyla denizde yüzey temizliği yapıldı.

Çalışmaları izleyen tatilcilerden Orhan Tavukçu, Paşatarlası sahilinin Bodrum'un en güzel yerlerinden birisi olduğunu ifade ederek, "Bodrum limanı da bu çalışmalara destek veriyor. Bu çalışmalardan işletmeciler olarak biz gayet memnunuz" dedi.

Temizlik sonrası kıyıdan ve denizden şişeler, plastik kapaklar, poşetler, sigara izmaritleri ve çeşitli atıklar çıktı. Etkinlik sonrasında limanda köfte-ekmek partisi düzenlendi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.