Bodrum Karete Takımı Türkiye Şampiyonası’nda

Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, B.B. Bodrumspor Karate Takımı’ndan Orhan...

Bodrum Karete Takımı Türkiye Şampiyonası’nda

Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, B.B. Bodrumspor Karate Takımı’ndan Orhan Akkuzulu, Taner Acar ve Damla Gaye Dur’a Türkiye Şampiyonası öncesinde başarılar diledi.

B.B. Bodrumspor Karate Takımı’nda fahri olarak görev alan, takımın maça gidiş-dönüşlerine yardımcı olan aynı zamanda takımda çocuğu da olan İbrahim Akkuzulu ziyaretle ilgili olarak “Türk Milli Takımı seçmelerinin yapılacağı Türkiye Şampiyonası öncesi Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’u ziyaret ettik. Bugüne kadar katıldığımız her şampiyonada bize ulaşım konusunda yardımcı olan Başkanımızdan bu şampiyona öncesi de yardım istedik. Sağ olsun elinden geleni yapacağını söyledi. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.