Bodrum Belediyesi dağ-taş hizmette

Vatandaşların sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi için Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından hasta nakil işlemleri gerçekleştiriliyor. Nakil işlemi hizmeti, ekipler tarafından ihtiyaç...

Bodrum Belediyesi dağ-taş hizmette

Vatandaşların sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi için Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından hasta nakil işlemleri gerçekleştiriliyor. Nakil işlemi hizmeti, ekipler tarafından ihtiyaç sahiplerine günün 24 saati ve haftanın her günü devam ediyor.

4 hasta nakil aracı, 1 engelli aracı, 1 binek araç, 3 sağlık memuru, 1 biyolog, 1 hemşire ve 1 doktorla hizmet veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşın sağlık kurumlarıyla doğru zamanda buluşmasına katkıda bulunuyor. Ekip, aynı zamanda hastaların bakımı ve sağlık hizmetlerinin doğru yapılabilmesi için yer ve zaman gözetmeksizin vardiyalı olarak çalışıyor.

Sadece acil müdahale gerektirmeyen durumlar için hasta nakil hizmeti verebilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hizmetinden faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşların, Bodrum Belediyesi veya belediyenin ek hizmet binalarında çözüm masalarına ya da Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü'ne hasta ya da hasta yakınlarının dilekçeyle başvurması gerekiyor.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.