Bisikletiyle Kıbrıs’a gidecek

Bisiklet ile Kıbrıs’a gitmek için Gemlik’ten yola çıkan emekli Banka Müdürü Ünal Bayrak, Marmaris’e ulaştı. 27 Mayıs 2013 Pazartesi günü Gemlik’ten yola çıkan Ünal Bayrak'ı Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral ve...

Bisikletiyle Kıbrıs’a gidecek

Bisiklet ile Kıbrıs’a gitmek için Gemlik’ten yola çıkan emekli Banka Müdürü Ünal Bayrak, Marmaris’e ulaştı. 27 Mayıs 2013 Pazartesi günü Gemlik’ten yola çıkan Ünal Bayrak'ı Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral ve Marmaris Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Kocabıyık karşıladı. 

Atatürk Meydanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bayrak, bisiklet ile gezisinin planladığı gibi gittiğini belirtti. Ünal Bayrak, belirlediği güzergâh üzerinden Kıbrıs’a ulaşacağını, günde 80 kilometre yol gittiğini söyledi. Marmaris'e kadar 1500 km yol kat eden Bayrak, toplam da 3 bin km'ye yakın yolda pedal çevireceğini ifade etti. Yol boyunca birçok güzelliklerle karşılaştıklarını söyleyen Bayrak, bisiklet turunun çok zevkli olduğunu belirtti.

Bayrak, yaklaşık 2 ay sürecek olan bisiklet turunda önce Çanakkale, Gökçeada,-Bozcaada, Altınoluk, Ören, Kuşadası, Bodrum, Marmaris’e pedal salladığını, daha sonra Marmaris’ten Fethiye ve Antalya'ya gideceğini, Antalya istikametinden de Kıbrıs’a geçeceğini ve aynı yolu geri döneceğini bildirdi.

Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral da bisiklet sporuna hizmet etmenin önemine değinerek, bu sporun daha da gelişmesi ve bisiklet kullanımının yaygınlaştırılmasının gerektiğini belirtti. Saral, toplumun her katmanındaki insanların spor yapmasının önemine değindi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.