Birlik son kez toplandı

2014 mahalli seçimleri ile birlikte tasfiye edilecek olan Köylere Hizmet Götürme Birliği dün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı ile son kez toplanmış oldu.Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonunda Kaymakam...

Birlik son kez toplandı

2014 mahalli seçimleri ile birlikte tasfiye edilecek olan Köylere Hizmet Götürme Birliği dün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı ile son kez toplanmış oldu.

Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonunda Kaymakam Hasan Tanrıseven başkanlığında toplanan Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısına İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı İbrahim Kamil Kısbet, İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Şahbaz, Eyüp Katırcı, İlçe Nüfus Müdürü Bilal Akdoğan ile köy muhtarları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündeme geçilen toplantıda söz alan Kaymakam Tanrıseven, “yaklaşık 5 yıldan bu yana birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel çalışmalara imza attık. Kanun gereği yapılacak olan yerel seçimler öncesi birliğimizi tasfiye edeceğiz. Muğla’da en aktif görev alan birlikler arasında yer aldık, 51 Bin metrekare kilitli parke taşı temin ettik ve köylerimize dağıtımını gerçekleştirdik. Bu taşların döşenmesi için yaptığınız ödenek taleplerinizi de değerlendirip hemen cevaplandıracağız. Öte yandan Müftülüğümüzün camilerimiz için olan taleplerinide değerlendirip ilgili köy muhtarları ve görevlilerimizle paylaşacağız. Okullarımız için gelen talepleri sonuçlandırıp gerekli ödenekler eşit şekilde pay edilecek. Burada bulunan ve bu zamana kadar bizlere destek vererek uyum içinde çalıştığımız tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda söz alan ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı İbrahim kamil Kısbet ise, ilçede bir ay kadar önce göreve başladığını belirterek kendisini tanıttı ve özellikle köy muhtarlarından yaklaşan kurban bayramı nedeniyle hayvan hırsızlıklarına ve dolandırıcılara karşı duyarlı olmalarını istedi. Kısbet, “köylerinize gelen daha önce görmediğiniz yabancı kişilere karşı duyarlı olun ve şüpheli durumları anında bizimle paylaşın. Telefonum tüm köy muhtarlarımda mevcuttur,24 saat hizmetinizdeyiz, ilçe jandarmanın numarasını hepimiz biliyoruz. 156’ya her yerden ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Orman yangınları konusunda köylülerimizin duyarlılığını biliyoruz ve bu konuda özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bu gibi konularda göstermiş olduğunuz hassasiyetin devam etmesini rica ediyorum” dedi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.