Bingöllü öğrenciler Menteşe’yi gezdi

İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Bingöl'den Menteşe’ye gelen 100 öğrenci, kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi, Muğlaspor maçını tribünlerden izleyerek, yeşil beyazlı ekibe...

Bingöllü öğrenciler Menteşe’yi gezdi

İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Bingöl'den Menteşe’ye gelen 100 öğrenci, kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi, Muğlaspor maçını tribünlerden izleyerek, yeşil beyazlı ekibe destek verdi.

Proje kapsamında Menteşe’de ağırlanan öğrenciler, Muğla Valisi Esengül Civelek, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Kurşunlu Cami, Yağcılar Hanı, Arasta Çarşısı, Saatli Kule, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi gibi, kentin tarihi ve turistlik yerlerini ziyaret ettiler. Ziyarette öğrencilere Menteşe Belediyesi tarafından Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde ikramda bulunuldu.

"Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında ilçemize ziyarete gelen öğrenciler daha sonra protokol ile birlikte Muğlaspor maçını izlediler. Öğrencilere maç sonrası Menteşe Belediyesi tarafından yaptırılan bardaklardan hediye edildi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.