Bingöl’den Muğla’ya 3. Üst düzey bürokrat

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Muğla Valisi Fatih Şahin’in  yerine Bingöl Valisi Hakan Güvençer atandı. Vali Güvençer’in Muğla’ya atanması ile Bingöl’den Muğla’ya atanan üst düzey bürokrat...

Bingöl’den Muğla’ya 3. Üst düzey bürokrat

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Muğla Valisi Fatih Şahin’in  yerine Bingöl Valisi Hakan Güvençer atandı. Vali Güvençer’in Muğla’ya atanması ile Bingöl’den Muğla’ya atanan üst düzey bürokrat sayısı 3’e çıktı. Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ve Sağlık İl Müdürü Dr. Cihan Tekin de Muğla’ya Bingöl’den atanmıştı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Portekiz ziyaretinin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Valiler Kararnamesini imzalaması ile 12 ilin valisi yer değiştirmiş, 6 ilin valisi de Merkeze atanmıştı.

Merkeze atanan valilerden Muğla valisi Fatih Şahin, sabah saatlerinde basın yayın kuruluşlarına veda mesajı gönderdi. Çok kısa bir veda mesajı yayımlayan Vali Şahin, “Muğla halkına veda ederken, görevim boyunca gösterdikleri ilgi ve desteğe teşekkür eder, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim” dedi.

Muğla valisi Fatih Şahin’in Merkeze alınmasının ardından Muğla’ya Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer atandı. Güvençer’in Bingöl’de görev yaptığı esnada Muğla’ya önce Sağlık İl Müdürü Dr. Cihan Tekin’in ataması Muğla’ya yapıldı. İl Sağlık Müdürü Tekin’in ardından Bingöl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Akbal da 21 Eylül 2012 tarihinde Muğla İl Emniyet Müdürü olarak göreve başladı.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.