Bıçakla belediyeye girmeye çalıştı

Fethiye Belediyesi’ne elinde bıçakla girmeye çalışan bir şahıs, belediyenin güvenlik görevlileri tarafından son anda yakalanarak polise teslim edildi.Önceki gün sabah saatlerinde elindeki bıçakla Fethiye Belediyesi’nin önüne...

Bıçakla belediyeye girmeye çalıştı

Fethiye Belediyesi’ne elinde bıçakla girmeye çalışan bir şahıs, belediyenin güvenlik görevlileri tarafından son anda yakalanarak polise teslim edildi.

Önceki gün sabah saatlerinde elindeki bıçakla Fethiye Belediyesi’nin önüne gelen Y.M.C.H. (45) isimli şahıs, zorla içeriye girmeye çalıştı. Güvenlik görevlileriyle tartışan ve kimseyle sorunu olmadığını söyleyen Y.M.C.H., güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilerek polis ekiplerine teslim edildi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Y.M.C.H., daha sonra hastaneye sevk edildi. Fethiye'deki değişik noktalarda daha önce de benzer girişimlerde bulunduğu tespit edilen şahsın, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Merkezi’ne gönderileceği öğrenildi.

Saatcı, daha önce de saldırıya uğramıştı

9 Eylül 2009 tarihinde meydana gelen olayda, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile birlikte belediye önünde daha bıçaklı saldırıya uğramıştı. Yakalanan zanlı H.T., Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.