Beyimoğlu’ndan çağrı

Bu hafta sonu kendi sahasında ikinci devrenin ilk maçında Pazar günü kendi sahasında güçlü rakibi İzmirspor'u konuk edecek olan Muğlaspor hazırlıklarını neşe içinde sürdürüyor. Takımın devre arasında çok iyi bir kamp...

Beyimoğlu’ndan çağrı

Bu hafta sonu kendi sahasında ikinci devrenin ilk maçında Pazar günü kendi sahasında güçlü rakibi İzmirspor'u konuk edecek olan Muğlaspor hazırlıklarını neşe içinde sürdürüyor. Takımın devre arasında çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğini ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, İzmirspor maçında da bütün yeşil beyaz sevdalılarını tribünde görmek istediklerini söyledi.

Başkan Beyimoğlu ayrıca her zaman maddi ve manevi olarak takımın yanında olan Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk, Nurettin Demir ve Mehmet Erdoğan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'e Muğlaspor ailesi olarak teşekkürlerini iletti.

Ligin ilk devresini aynı puana sahip olduğu Didim Belediyespor'un ardından ikinci sırada tamamlayan Muğlaspor ikinci devrenin ilk maçında 24 Ocak pazar günü kendi sahasında İzmirspor'u konuk edecek. Devre arasında gerçekleştirdiği 12 günlük Antalya kampının ardından İzmir maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren yeşil beyazlılarda moraller yerinde.

Takımın hazırlıklarının çok iyi gittiğini ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, ligde ikinci yarı oynanacak 12 maçın her birinin ayrı birer final olduğunu söyledi. İzmirspor maçında üç puandan başka düşünceleri olmadığını ifade eden Başkan Beyimoğlu, 'Takımımız iyi bir devre arası kampı geçirdi. İzmirspor maçında bu sevdaya gönül vermiş bütün Muğlaspor sevdalılarını tribünde görmek istiyoruz. İzmirspor maçını da kazanıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz' dedi.

Kulübe kalıcı gelir kaynağı yaratmak amacıyla ilin yöneticileri ile sürekli diyalog halinde olduklarını ve bu doğrultuda yoğun bir mesai harcadıklarını ifade eden Başkan Beyimoğlu; “Yönetim kurulumuz günün büyük bir bölümünü kulüpte geçirerek yoğun bir çalıma sergiliyor. Kötekli'de Menteşe Belediyesince kulübümüze kazandırılan yeni büfe ve çay bahçesi inşaatına kendi imkanlarımızla başladık. Bu gibi çalışmalarda bizlere her zaman destek veren Sayın Valimiz Amir Çiçek'e, Muğla Milletvekillerimiz Sayın Nihat Öztürk'e, Sayın Nurettin Demir'e ve Sayın Mehmet Erdoğan'a, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Osman Gürün'e ve Menteşe Belediye Başkanı Sayın Bahattin Gümüş'e, İl Jandarma Komutanımız Sayın Yavuz Özfidan'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Serkan Öçalmaz'a, Muğla İl Emniyet Müdürümüz Sayın Hakan Çetinkaya'ya, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Top'a ve son günlerde büyük bir çalışma sergileyen 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Sayın Sardar İli ve dernek üyelerineİl Jandarma Komutanımız Sayın Yavuz Özfidan'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Serkan Öçalmaz'a, Muğla İl Emniyet Müdürümüz Sayın Hakan Çetinkaya'ya, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Top'a İl Jandarma Komutanımız Sayın Yavuz Özfidan'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Serkan Öçalmaz'a, Muğla İl Emniyet Müdürümüz Sayın Hakan Çetinkaya'ya, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Top'a İl Jandarma Komutanımız Sayın Yavuz Özfidan'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Serkan Öçalmaz'a, Muğla İl Emniyet Müdürümüz Sayın Hakan Çetinkaya'ya, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Top'a İl Jandarma Komutanımız Sayın Yavuz Özfidan'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Serkan Öçalmaz'a, Muğla İl Emniyet Müdürümüz Sayın Hakan Çetinkaya'ya, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Top'a  Muğlapor ailemiz adına teşekkürlerimizi sunarız. Her zaman olduğu gibi protokol üyelerimizi İzmirspor maçında yine tribünde görmeyi arzuluyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.