Beton mikseri uçtu

Muğla'nın Bodrum İlçesi Güvercinlik mevkisinde kontrolden çıkan beton mikseri, ormanlık alana devrildi. Mikserin şoförü şans eseri kazadan yara almada kurtuldu.Edinilen bilgiye göre; Güvercinlik köyünden Bodrum istikametine gelen...

Beton mikseri uçtu

Muğla'nın Bodrum İlçesi Güvercinlik mevkisinde kontrolden çıkan beton mikseri, ormanlık alana devrildi. Mikserin şoförü şans eseri kazadan yara almada kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre; Güvercinlik köyünden Bodrum istikametine gelen 48 LB 030 plakalı beton mikserini kullanan Uysal Şen, bir anda aracın hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıka araç ormanlık alana daldı. Şen, ormanlık alanda 2 ağaca çarparak beton mikserini durdura bildi. Kaza sonra beton mikser yan yatarken mikserin ağaçlara çarpması ile birlikte 2 çam ağaçta devrildi. Kaza sonrası araçtan kendi imkanları ile çıkan mikserin şoförü ise yara almadan kurtuldu. Kaza sonrası yan yatan Beton mikserinden kendi çabaları ile çıkan Şen 112 Ambulansın gelmesi ile tedbir amaçlı Bodrum Devlet Hastanesine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.