Bereket Enerji basınla buluştu

Yatağan Termik Santralı, ADM gibi birçok termik santral ve hidro elektrik santralı işleten ve merkezi Denizli İlinde bulunan Bereket Enerji’nin Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Yurtsever, Yatağan Termik Enerji Üretim...

Bereket Enerji basınla buluştu

Yatağan Termik Santralı, ADM gibi birçok termik santral ve hidro elektrik santralı işleten ve merkezi Denizli İlinde bulunan Bereket Enerji’nin Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Yurtsever, Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Santral Direktörü Serdar Toprak, Bereket Enerji Yatağan Sorumlusu Ersin Yazıcı, Muğla basını ile Muğla’da bir araya geldi.

Yemekli yapılan buluşmada Yatağan ve Muğla basınından gazeteciler katıldı. Toplantıda Bereket Enerji Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Yurtsever, Yatağan termik Enerji Üretim A.Ş. Santral Direktörü Serdar Toprak, Bereket Enerji Yatağan Sorumlusu Ersin Yazıcı, santral ve diğer grupların çalışmaları, Bereket Enerji’nin üretim yanında eğitim, sosyal ve kültürel projeleri hakkında özet bilgiler verirken, gazetecilerin Santral ile ilgili sorularını cevap verdiler.

Bereket Enerji Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Yurtsever yaptığı konuşmada; “Uzun yıllar gazetecilik yapmış bir kişi olarak bu gün burada sizlerle olmaktan mutluyum. Sizlerle daha sağlıklı daha sıcak ortamda birlikte olmak için uzun zamandır bir düşüncemizdi. Bugün hep birlikte her konuyu görüşmeye hazırız. Bu toplantımızın amacı sohbettir. Katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Bereket Enerji yöneticileri , özellikle çevreyi kirletmeden enerji üretmek için Santralde gereken her türlü yatırımı yapmaktan çekinmediklerini, basına sağlıklı bilgi verme konusunda yaşanan sıkıntıların aşılacağını telefonlarının 24 saat açık olduğunu belirttiler.

Başkan Işık’ı da ziyaret ettiler

Bereket Enerji Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Yurtsever, Yatağan Belediye Başkanı Hasan haşmet Işık’ı da ziyaret ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık; “Yatağan Termik Santralın özelleşmesine karşı çıkanlardan biriyim. Ancak Bereket Enerjinin gösterdiği çalışma sistemi çevreci davranması bizleri memnun etti. İlişkilerimiz aynı şekilde devam ediyor. Bereket Enerji Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Yurtsever’e bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.