“BELEDİYEMİZ KARALANMAYA ÇALIŞILMAKTADIR”

SİNEM KAPLANÇevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Ortaca Belediyesi’nce Dalyan Maraş Caddesi ile Dalyan kanalı kıyı şeridinin düzenlenmesini içeren projenin çalışmaları geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Proje kapsamında...

“BELEDİYEMİZ KARALANMAYA ÇALIŞILMAKTADIR”

SİNEM KAPLAN

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Ortaca Belediyesi’nce Dalyan Maraş Caddesi ile Dalyan kanalı kıyı şeridinin düzenlenmesini içeren projenin çalışmaları geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Proje kapsamında bulunan kıyı şeridinde yapılan çalışmalar tepkilere neden olmuştu. Ortaca Belediye Başkanlığı’nca yapılan duyuruda, “Belediyemizde bu proje kapsamında çevreye zarar vermeden ve yeşil alanların tahrip edilmemesi için hassasiyetle çalışmaların yürütülmesine yardımcı olmakta ve kontrolünü yapmaktadır” denildi.

Dünyaca ünlü turizm merkezlerinden biri olan Dalyan’da Ortaca Belediyesi’nce projelendirilen “Dalyan Kanalı Kıyı ve Meydan Düzenlemesi” çalışmaları geçtiğimiz haftalarda başlamıştı.

Proje çalışmaları esnasında kıyı şeridinde yapılan çalışmalar vatandaşların tepkilerine neden olmuştu.

Ortaca Belediye Başkanlığı’nca yapılan çalışmalara ilişkin açıklama yayımlandı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Son günlerde bazı sosyal medya sayfalarında paylaşılmakta olan Dalyan Mahallesi Kıyı Düzenlemesi ile ilgili yersiz ve asılsız haberler yayınlanmakta olup, Belediyemiz karalanmaya çalışılmaktadır.

Bu proje yasal olarak onaylanan ve uygulanmakta olan bir projedir. Belediyemizde bu proje kapsamında çevreye zarar vermeden ve yeşil alanların tahrip edilmemesi için hassasiyetle çalışmaların yürütülmesine yardımcı olmakta ve kontrolünü yapmaktadır.

Uygulanmakta olan bu proje ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımıza gerekli tüm bilgiler verilecektir.”

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.