Belediye’den engelliler için örnek çalışma

Dalaman Belediyesi tarafından işletilen Sarsala Koyu’nda engelli vatandaşların denize rahat girebilmeleri için Denize Engelsiz Giriş Noktası yapıldı.Muğla’nın en güzel koylarından birisi olan Dalaman Belediyesi tarafından işletilen...

Belediye’den engelliler için örnek çalışma

Dalaman Belediyesi tarafından işletilen Sarsala Koyu’nda engelli vatandaşların denize rahat girebilmeleri için Denize Engelsiz Giriş Noktası yapıldı.

Muğla’nın en güzel koylarından birisi olan Dalaman Belediyesi tarafından işletilen Sarsala Koyu’na engelli denize giriş noktası yapıldı. Engelli vatandaşlar düzenlenen engelli tutma noktasından denize girebilecek.

Sarsala Koyu'na gelen engelli vatandaşların denize girmekte zorlandıklarını belirten şikâyetleri üzerine Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ilgili birimlere talimat vererek engelliler için denize girme noktası oluşturulmasını istedi. Başkan Şaşmaz, “Sarsala Koyu ülkemizin en güzel koylarından birisi. Burada yaptığımız çalışmaların ardından yerli ve yabancı konuklarımızın buradan en iyi şekilde yararlanabilmeleri için yeni düzenleme yaptık. Düzenleme yaparken engelli vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda engelliler için denize giriş noktasının bulunmadığı yönünde şikâyetler aldık. Ekiplerimiz yaptıkları araştırma sonrası engelli vatandaşlarımızın denize girebilmelerini sağlayacak sistemi deniz girişinde sahile monte ettiler. Sarsala koyunda şu anda tuvalet, duş kabinleri ve büfe ile mükemmel bir noktada hizmet vermeye başladık. Artık Sarsala Koyu'nda engelli vatandaşlarımızın da denize rahat şekilde girebileceği bir alan var" dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.