Belediye’den 5 bin aileye Ramazan paketi

Ramazan ayı başlamadı ancak Fethiye Belediyesi tüm bakıma muhtaç ve kimsesiz ailelerin evine gitmeye başladı. Zabıta Müdürlüğü ekiplerince kapı kapı dolaşılarak güncellenen listeler doğrultusunda kimsesiz ve bakıma muhtaç...

Belediye’den 5 bin aileye Ramazan paketi

Ramazan ayı başlamadı ancak Fethiye Belediyesi tüm bakıma muhtaç ve kimsesiz ailelerin evine gitmeye başladı. Zabıta Müdürlüğü ekiplerince kapı kapı dolaşılarak güncellenen listeler doğrultusunda kimsesiz ve bakıma muhtaç 5000 aileye ramazan paketi dağıtılıyor.

Ramazan paketlerinin dağıtımı Fethiye’ye bağlanan belde ve köyleri de içerisine alınarak yapılıyor. Fethiye’nin neredeyse her noktasına ulaşan Zabıta personeli 30 gün boyunca Fethiye’nin 41 mahallesi’nde de iftar yemeği verecek. Görevli personel Ramazan ayında yapacağı çalışma sadece bununla kalmıyor. Belediye ekipleri Ramazan ayı boyunca evinden çıkamayan kimsesiz vatandaşların evine de sıcak yemek servisi yapacaklar. Zabıta Müdürü Halime Ok, Fethiye’nin üç bölgesinde sabit şekilde iftar çadırlarının kurulacağını,  Fethiye’ye bağlanan tüm belde ve köylerde de sırayla iftar yemeği verileceğini açıkladı. Her köye, her beldeye ulaşacaklarını söyleyen Ok, Ramazan Ayı boyunca Zabıta ekiplerinin her zaman ki gibi 7/24 görevde olacağını kaydetti.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.