Belediye Personeli yemin etti

Fethiye Belediyesinde daha önce sözleşmeli olarak görev yapan 23 personel kadroya geçti. Kadroya geçen personeller için yemin töreni düzenlendi.Fethiye Belediyesinde çalışmakta olan sözleşmeli personeller memur kadrosuna atandı....

Belediye Personeli yemin etti

Fethiye Belediyesinde daha önce sözleşmeli olarak görev yapan 23 personel kadroya geçti. Kadroya geçen personeller için yemin töreni düzenlendi.

Fethiye Belediyesinde çalışmakta olan sözleşmeli personeller memur kadrosuna atandı. Sözleşmeli personellerin memur kadrolarına atanmaları ile ilgili Belediye meclis salonunda tören düzenlendi. Belediye Meclis Salonunda düzenlenen törene Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Metin Talaş ile birim müdürleri ve memurlar katıldı.

Yemin töreninde konuşan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı , “Birbirimize yeni bir şeyler anlatmamızın bir anlamı yok. Zaten 15 yıldır aynı mekânı paylaşan, aynı idarenin etrafında koşan, hizmet vermenin keyfini almış, bu anlamda görevini layıkıyla yapmaya çalışan arkadaşlarımızsınız. Ne olursa olsun Mehmet Hocamın endişelerine bende katılıyorum. Arkanı devlete dayamanın en azından sizde daha iyi bir huzur, daha iyi bir çalışma şevki konusunda ben görüş belirtiyorum. Behçet’e sırtını dayamaktansa devlete sırtını dayamak çok daha iyidir. Hiçbir zaman aklımdan kötü bir şey geçmedi” diye konuştu.

“Vatandaşın yüzü gülecek”

Her zaman vatandaşların belediyeden yüzü gülerek çıkması gerektiğinin altını çizen Başkan Saatcı, “Yani dün şevkiniz neyse, yarın ondan daha fazla olacağına inanıyorum. Ben çalışma arkadaşlarım olarak 2000 yılında bu yeni binaya girerken bir cümle sarf etmiştim. Bir kere daha yenilemek istiyorum. Vatandaşımız belediyeye geldiği zaman, talebi uygun bulunsun ya da bulunmasın, talebi yerine getirilsin ya da getirilmesin, ancak odanızdan çıkarken, Belediyeden çıkarken onun yüzünün gülerek çıkmasını sağlayacağız. Bu bizim görevimiz. Sorumluklarınız bana göre biraz daha arttı. Şu andan itibaren Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin memurlarısınız. Fethiye Belediyesinin memurlarısınız. Mühendislerisiniz, Müdürlerisiniz. Bir konu daha var. Hatır için çay içmek yok. Yaptığınız işin karşılığını da aldığınız ücretin dışında hiçbir beklentiniz olmayacak. Hatır için bile kimsenin çayı içilmeyecek. Ama baba olarak ama kurumun başındaki biri olarak ama ağabeyiniz olarak tavsiyem hiçbir beklenti içine girmeyeceksiniz. Hatır için çay içmeyeceksiniz siz içireceksiniz, siz vereceksiniz, siz fedakârlık yapacaksınız. Ama karşılığında aldığınız ücretin dışında hiç bir şey beklemeyeceksiniz. Benim söyleyeceklerim bunlar zaten böyle olmasaydı biz birer aile ferdi olmazdık. Ben bu anlamda sizlerin devlet memuru olmasında büyük katkıları olan ve size bir yerde yol açan bu kurum müdürü arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum hayırlı olsun Allah utandırmasın.”dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.