Belediye personeli stres attı

Ortaca Belediyesi tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, personeliyle birlikte stres attı.Ortaca Belediyesi tarafından düzenlenen birlik ve belediyede çalışan memur, işçi ve personelin...

Belediye personeli stres attı

Ortaca Belediyesi tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, personeliyle birlikte stres attı.

Ortaca Belediyesi tarafından düzenlenen birlik ve belediyede çalışan memur, işçi ve personelin ailelerinin de katıldığı gece; Sarıgerme Belediye Tesisleri’nde yapıldı. Düzenlenen gecede canlı müzik eşliğinde Başkan Hasan Karaçelik’in personelle birlikte oyunlar oynaması geceye renk kattı.

Geceye Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Belediye Başkan Vekili Cemil Durak, Meclis Üyeleri; Metin Yıldırım, Mehmet Kuş, Muharrem Deveci, Ömer Şen ile Belediyede çalışan memur, işçi ve aileleri katıldı.

Belediye Başkanı Hasan Karaçelik yaptığı kısa konuşmada “Sevgili çalışma arkadaşlarım, sizlerin çalışmak kadar en doğal tabi hakkınız da elbette eğlenmektir. Bu gün burada hepiniz gönlünüzce eğlenip hoşça vakit geçireceksiniz. Sizlerden isteğim, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da asla birlik beraberliğinizi bozmadan; özverili bir dayanışma içinde çalışmalarınızı sürdürmenizdir. Hepinizi sevgiyle kucaklıyor gözlerinizden öpüyorum” dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenip sohbet eden Ortaca Belediye çalışanları, çalışma yorgunluklarını bir kenara atıp, ortak sevinci paylaşmanın mutluluğu içinde ayrıldı.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.