BEHÇET SAATCI İYİ PARTİ’YE GERİ DÖNDÜ

Fethiye eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı, istifa ettiği İYİ Parti’ye geri döndü.  TBMM’de yapılan İYİ Parti Grup toplantısında Saatcı’nın rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı. Akşener, Saatcı’ya kendi...

BEHÇET SAATCI İYİ PARTİ’YE GERİ DÖNDÜ

Fethiye eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı, istifa ettiği İYİ Parti’ye geri döndü.  TBMM’de yapılan İYİ Parti Grup toplantısında Saatcı’nın rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı. Akşener, Saatcı’ya kendi rozetini takarken, “Ne diyeyim ki, çok sevindirdiniz” dedi.  Saatcı ise, “Ay doğdu, yol belli oldu, hilale vurgun gönüller olarak yıldızımızı sancaklaştıracak yolculuğumuza bende bir kez daha Bismillah diyorum” şeklinde konuştu.

Sinem Karakaya

2019’da İYİ Parti’den istifa eden, geçtiğimiz yerel seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağımsız aday olan Fethiye eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı, İYİ Parti’ye geri döndü. 13 Ekim Çarşamba günü TBMM’de yapılan İYİ Parti Grup toplantısında Saatcı’nın rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı.

Akşener, Saatcı’ya kendi rozetini takarken,  “Şeref getirdiniz, güç kattınız ailemize. Ne diyeyim ki, çok sevindirdiniz” şeklinde konuştu.

“BİR KEZ DAHA BİSMİLLAH DİYORUM”

Rozeti takıldıktan sonra konuşma yapan Behçet Saatcı şunları dile getirdi:

“Menzil ortak ise ve siz adım atmaya devam ediyorsanız. Yol elbette dost kapısına çıkıyor. Bu nedenle yolumuz bir süre ayrı düşse de istikametimiz değişmemiştir. Çok şükür ne yolumuzdan vazgeçtik, ne doğrumuzdan, ne de dostlarımızdan. Tekrar aynı çatı altında buluşmamızda taktı sağlayan Prof. Dr. Metin Ergun’a, arkadaşım Tolga Akalın’a, İl Başkanımız Davut Cumhur Akşener’ye ve İlçe Başkanımız Fatih Çoban’a, tabi ki kurtuluş savaşımızda ki Halide Edip Adıvar gibi Anadolu’yu karış karış gezen, bu hareketin lideri, İnşallah ülkemize Başbakan olarak büyük hizmetler yapacak olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e çok teşekkür ediyorum. Bu hareketin ilk heyecanına şahit olmuş birisi olarak gelinen noktada diyebilirim ki su mecrasını bulmuştur. Bu çatı altında kimseye en ufak bir kırgınlığım yoktur. Bozulan ülke yapısını düzeltmek boynumuzun borcudur. Makamların gerçek sahipleri genç evlatlarımızdır. Onlar baş tacımızdır. Ay doğdu, yol belli oldu, hilale vurgun gönüller olarak yıldızımızı sancaklaştıracak yolculuğumuza bende bir kez daha Bismillah diyorum.”

 

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.