BEHÇET SAATCI: BU BİRLİKTELİK SEÇİM BİRLİKTELİĞİ DEĞİLDİR

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, seçimde çalışan tüm seçim bürosu ekibini yemekte bir araya getirdi. Birlikteliğin sadece seçim zamanlarında olmayacağını ifade eden Saatcı, “Aramıza en ufak bir nifak girmeden bu birlikteliğin...

BEHÇET SAATCI: BU BİRLİKTELİK SEÇİM BİRLİKTELİĞİ DEĞİLDİR

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, seçimde çalışan tüm seçim bürosu ekibini yemekte bir araya getirdi. Birlikteliğin sadece seçim zamanlarında olmayacağını ifade eden Saatcı, “Aramıza en ufak bir nifak girmeden bu birlikteliğin pazara kadar değil, mezara kadar süreceğinin altını çiziyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın akşam yemeğine eşi Nesrin Saatcı ve Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur da katıldı. Samimi ortamda geçen yemekte konuşan Saatcı, “Bu aile ortamının oluşmasında sizin büyük bir desteğiniz var. Şunu belirtmek istiyorum. Bizim birlikteliğimiz bir seçim birlikteliği değildir. Buna yaşadığımız topraklara sorumluluğumuz diyebiliriz. Aramızdaki kendinden oluşan sevgi bağı diyebiliriz. Ben çok siyasi ortamlarda bulundum. Geldiğim yer belli. Ancak 40 yıllık geçmişimde bile bu samimiyeti çok az ortamda yakaladım. Bunu sizlerin fedakârlığınıza ve karşılıksız menfaate bağlıyorum. Bizim birlikteliğimiz çıkar birlikteliği değil. İşin en güzel kısmı da budur. Buraya gelen herhangi bir arkadaşım  ‘belediye bana bir iş sağlasın’ diye buraya gelmedi. Bu iş bir sevda hareketiydi. Bu yapılan hareket gerçekten büyük bir halk hareketi oldu. Bunu tarih yazacak. Bugün çok güzel bir olay oldu.  Beni 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel aradı. Bu telefonların bana gelme sebebi sizlersiniz. Sizlerin fedakârca çalışmalarıdır. Aramıza en ufak bir nifak girmeden bu birlikteliğin pazara kadar değil, mezara kadar süreceğinin altını çiziyorum, saygılar sunuyorum” dedi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.