Beceri 10 Projesi sürüyor

UMEM’in sürdürdüğü Beceri 10 Projesi kapsamında açılacak kurslar belirlendi.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi...

Beceri 10 Projesi sürüyor

UMEM’in sürdürdüğü Beceri 10 Projesi kapsamında açılacak kurslar belirlendi.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğiyle başlatılan Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri (UMEM) Beceri 10 projesi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nun proje ortaklığını sürdürdüğü UMEM Beceri 10 Projesi Muğla İl Kurulu’nun Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi.

MUTSO hizmet binasında gerçekleştirilen UMEM Beceri 10 toplantısına; Odamız Eğitim Birim Sorumlusu Seher Taner Akgün, İşkur İl Müdür Yardımcısı Sedat Keçeci, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Feridun Apaydın ve Muğla Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Yücel Demirhan katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda 2014 yılı Mart ayında açılacak olan kurslar belirlendi. Alınan karara göre açılacak olan kurslar şu şekilde:

Muğla Merkez / İnşaat boyacılığı-Köyceğiz / Elektrik ark kaynakçılığı-Bodrum / Ağ destek elemanı, web tasarımı ve ev tipi klima bakım onarımı-Muğla Merkez / UMEM işbirliği kapsamında, ev tipi klima bakım onarımı-Milas / Bilgisayar destekli mimari çizim.

Bir sonraki UMEM Beceri 10 Projesi Muğla İl Kurulu toplantısının, Mart ayının son Salı günü (25 Mart) yapılmasına karar verildi.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.