Baysal aday adaylığını açıkladı

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal CHP'den aday adaylığı için başvurusunu yaptı.Mehmet Baysal, CHP’nin aday belirlemede son tarih olarak belirttiği 2 Eylül tarihinde CHP Marmaris İlçe Başkanlığı’na gelerek adaylık...

Baysal aday adaylığını açıkladı

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal CHP'den aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Mehmet Baysal, CHP’nin aday belirlemede son tarih olarak belirttiği 2 Eylül tarihinde CHP Marmaris İlçe Başkanlığı’na gelerek adaylık için başvurusunu yaptı. İlk olarak CHP Marmaris İlçe Başkanı Candan Yürekli’yle görüşen Baysal’a CHP eski ilçe başkanı Yamaç Kaya da destek verdi.

Aday adaylığı başvurusunda bulunan Baysal yaptığı açıklamada, CHP’den aday adayı olduğu için mutluğu olduğunu ifade etti. Baysal, “2003 yılından beri CHP’nin içerisinde çeşitli görevlerde bulundum. Hakka, adalete, dürüstlüğe ne kadar önem verdiğimi herkes bilir. Aday adayı olduğum için de mutluyum. Önümüzdeki günlerde daha detaylı bir açıklama gerçekleştireceğim” dedi.

Baysal, “Marmaris’in ve partimizin çıkarı ne ise her zaman onu ön planda tutuyoruz. Marmaris’in özlediği gülün yüzü olmak mutluluk vericidir. Birlikten, dostluktan, kardeşlikten bahsetmek istiyoruz artık” diye konuştu.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.