Bayırgücü Şampiyonluk maçına çıkıyor

Muğla 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Bayırgücüspor geçtiğimiz pazar günü kendi evinde karşılaştığı Konacıkspor’u 3-1’lik skorla yenerek tekrar grup lideri oldu.Bayırgücüspor bu hafta sonu ise Muğla’da...

Bayırgücü Şampiyonluk maçına çıkıyor

Muğla 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Bayırgücüspor geçtiğimiz pazar günü kendi evinde karşılaştığı Konacıkspor’u 3-1’lik skorla yenerek tekrar grup lideri oldu.

Bayırgücüspor bu hafta sonu ise Muğla’da Özel İdare Spor ile şampiyonluk maçına çıkıyor.

Muğla 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Bayırgücüspor geçtiğimiz pazar günü saat 14.00’da Bayır Adnan Menderes Stadyumu’nda Konacıkspor ile karşılaştı. Bayırgücüspor maçtan 3-1’lik skorla ayrıldı. Maçtan 3 puan alan Bayır temsilcisi 1. Amatör Küme A Grubu’nda tekrar liderliğe yükseldi. Alınan üç puan ile liderliğe yükselen Bayırgücüspor 16 Şubat 2013 Cumartesi günü saat 14.00’da Muğla Atatürk Stadyumu’nda Özel İdare Spor ile karşılaşacak. Özel İdare Spor ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Bayırgücüspor’a beraberliğin yettiği öğrenildi.

Maçta galip gelerek şampiyonluklarını açıklamak istediklerini belirten Bayır Belediye Başkanı ve Bayırgücüspor Başkanı Cumhur Çoban; “16 Şubat 2013 Cumartesi günü Muğla Atatürk Stadyumu’nda Özel İdare Spor ile şampiyonluk maçına çıkıyoruz. Maçtan alacağımız beraberlik bizim şampiyon olmamıza yetiyor. Ancak biz, bu maçta da galip gelerek şampiyonluğumuzu açıklamak istiyoruz. Gençlere büyük önem veriyoruz. Bu yıl gençlerden oluşan iyi bir ekip oluşturduk, onlara güvendik, onlarda bizim güvenimizi boşa çıkarmadılar. Bu hafta da galip gelerek şampiyonluğumuzu ilan edeceğimize inanıyorum. Takımımızda emeği geçen tüm oyuncularımıza, teknik heyete ve halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.